Page content

Platte buik en sterke rug - video workout

Nu online: een super workout voor een platte buik en een sterke rug! In mijn blog over het trainen van je core vertelde ik dat coretraining verder gaat dan enkel het trainen van je buikspieren. In het Engels betekent het woord 'core' ook wel 'kern'. De rompspieren zijn de kern van het lichaam. Zij verbinden boven- en onderlichaam met elkaar. Het rompgebied is verantwoordelijk voor de stabiliteit, evenwicht en de houding van het lichaam.

Van coretraining word je sterker, krachtiger, stabieler (in de zin van balans), sneller en verbetert het je houding, vermindert het rugklachten, krijg je een smallere taille en verlopen bewegingen in het algemeen veel soepeler. Dus als je dan toch van plan was om een paar maal per week buikspieren te trainen, doe dan nu mee met mijn Core Workout!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Uitleg oefeningen voor een platte buik en sterke rug

Workout voor een platte buik en sterke rug

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Platte buik en sterke rug - video workout

Plaats een reactie


*