Page content

Lage rugklachten voorkomen en 'genezen'.

Hoe kun je lage rugklachten voorkomen en genezen? In deze korte video legt fysiotherapeute Carmen van Actief en Gezond Fysio het superduidelijk uit én ze geeft je één eenvoudige oefening die zeer effectief is in het versterken van de kleine spiertjes precies rondom de ruggenwervel.

 Effectieve oefening tegen lage rugklachten

In de onderstaande video laat Carmen je een oefening zien waarmee je de zogenaamde kleine spiertjes, ook wel wervelspiertjes, traint. Het is superbelangrijk dat je je bewust bent van 'HOE' je deze spieren moet aanspannen. Deze kleine spiertjes zijn namelijk wel zo ongeveer de sterkste spieren in je lijf en hoe beter jij ze weet te gebruiken, des te sterker je bent, en des te minder last je hebt van rugklachten, rugpijn, en rugblessures.

Lees ook: trainen tegen lage rugklachten
Lees ook:  de-plank-challenge
Lees ook: train je core

Word lid van de GinFit CLUB!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Lage rugklachten voorkomen en 'genezen'.

Plaats een reactie


*