Page content

Je hele lichaam trainen met de 'Total Body' 3x3 video workout

total-body-workout Een goede workout voor je hele lichaam in slechts 9 minuten , dat is het principe van de 3 x 3  video workouts.
Het is effectiever om kort & krachtig te trainen, in plaats van lang en licht. Het is ook effectiever om variatie aan te brengen in je training, in plaats van elke dag dezelfde 3 x 3 workout te doen.

Wil jij écht resultaat behalen? Dan kom je er niet onderuit: íedere dag bewegen is een absolute must. Met de 3 x 3  video workouts is dat gelukkig zo gepiept. Ze zijn allemaal kort maar krachtig, en zeer effectief. Elke workout wordt voorafgegaan door een korte instructie inclusief makkelijkere en moeilijkere opties. Dit maakt de workouts geschikt voor ieder niveau.

Wat bepaalt jouw succes?

Zeer regelmatig ontvang ik e-mails en Facebook berichten van jullie met succesverhalen: mama's die dankzij de 3 x 3  workouts in combinatie met hun eigen sportroutine heel wat kilo's lichter zijn geworden. Laatst nog een dame die maar liefst 15 kilo was afgevallen! Enkel door 2 tot 3x per week een 3x3 workout te doen, náást 1 tot 2x per week hardlopen. Ook doet ze altijd mee met de Challenges.
Hier word ik zóó blij van! Ik zou wel van de daken willen schreeuwen: DOE ALSJEBLIEFT ALLEMAAL MINIMAAL 5X PER WEEK EEN WORKOUT VAN MAMA STRALEND FIT! Het werkt! Écht!

Natuurlijk ontvang ik ook wel eens mails van mama's die niet de gewenste resultaten halen. "Ik doe elke dag de 3x3 workout voor Ronde Billen, maar het werkt niet?" Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is wanneer je zo hard je best doet, maar er niets voor terug lijkt te krijgen.

In vrijwel alle gevallen is er echter sprake van een gebrek aan variatie in de workouts. Iedere dag dezelfde 3 x 3  workout doen heeft op een gegeven moment geen effect meer. Mijn blog over "Strak, slank en fit zijn: Deel III" gaat hier dieper op in.

De sleutelwoorden voor het bereiken van resultaten zijn:

  • elke dag bewegen
  • kort maar intensief
  • variatie
  • volhouden

3 x 3 Video Workout "Total Body Workout"

Hieronder vind je een nieuwe 3 x 3  workout die je helpt je lichaam opnieuw te voorzien van de prikkels die het nodig heeft om resultaat te halen. Vervang één van je vaste 3x3 workouts voor deze, of voeg de workout de komende twee tot vier weken toe aan je routine. Hiermee verhoog je dus de frequentie: sport je nu 2x per week, voeg dan deze workout toe en sport de komende tijd 3x per week.
Je zult zien dat het werkt 🙂

Ik zou het erg op prijs stellen als je hieronder bij "Reacties" aangeeft wat jij deze maand hebt gedaan om je lichaam te voorzien van meer of andere prikkels en wat het effect ervan was? Jouw praktijkverhaal motiveert andere mama's namelijk veel meer dan mijn theoretische toelichting, hoe waar die ook is.

Alvast bedankt voor je reactie en succes met de workout!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

3 reacties op “ Je hele lichaam trainen met de 'Total Body' 3x3 video workout


Door Anneke van Wijk op 8 februari 2014

Pittige workout! De eerste oefening was leuk, met de benen zwaaien over een stoel vind ik lekker. De hakkentikker was zwaar met wel te doen maar die burpees.......wat zal ik daar eens over zeggen.....Burpees zijn niet mijn favoriet. Maar doordat de zijwaartse sprong erbij zit hoef je minder burpees te doen haha. En daardoor beter vol te houden.
Je mag meer 3x3 workouts verzinnen hoor Ginny, dan heb ik weer meer om uit te kiezen elke dag. Afwisseling is het leukste. Goed gedaan Ginny!


Door Ginny op 8 februari 2014

Er komen zeker meer 3 x 3 workouts aan... Fijn dat je deze leuk vond en bedankt voor je reactie 😉


Door Sandra op 8 februari 2014

Leuke workout! Morgen spierpijn!

Plaats een reactie


*