ginfit-online-programma-you-got-this

Fit, sterk en slank worden vanuit je eigen huis, In je eigen tijd,
Plús een gezonder eetpatroon,
Dankzij challenges, menusuggesties en recepten.

Ieder programma bevat gratis bonussen (E-Books of workouts)
Plús alle workouts blijven na afloop van het programma beschikbaar; dankzij je eigen account die niet verloopt.

De thuis train fitness programma's van GinFit Online zijn voor iederéén: jong, niet-zo-jong, groot, klein, dik, dun, man, vrouw, beginner, of gevorderd, het maakt niet uit. Als jij fit, sterk en gezond wilt worden, en daar een beetje hulp en professionele begeleiding bij kunt gebruiken, dan zijn mijn programma's geschikt voor jou!

Voordat ik je meer vertel over de programma's, is het misschien leuker eerst deze video te bekijken om een indruk te krijgen. Deze video gaat specifiek over het 30 dagen NEW YOU Programma, maar afgezien van nieuwe workouts, is de opzet van ieder programma hetzelfde:

Hoe ziet een 30 of 40 dagen programma eruit?

  • Alles is online: dus je handboek, de workouts, de begeleiding middels dagelijkse e-mail, de bonus E-Books en/of bonus workouts. Het maakt dus niet uit waar je bent, zolang je maar toegang hebt tot internet.
  • Het handboek bevat o.a. een workoutschema / dagboek / challenges / menusuggesties en recepten.
  • Iedere dag ontvang je een inspirerende en motiverende mail die ervoor zorgt dat jij de workout daadwerkelijk doet! De dagelijkse e-mails worden door ALLE (ex)-deelnemers ervaren als een enorme STOK ACHTER DE DEUR!
  • De workouts duren ongeveer 20 minuten, sommige korter, sommige langer. Je ontvangt een instructievideo met mogelijkheden om de oefeningen aan te passen AAN JE EIGEN NIVEAU, en je ontvangt een warming up + een cooling down video. Heel compleet dus.
  • De 30 dagen programma's bevatten 4 verschillende challenges op gebied van voeding die ervoor zorgen dat je je nóg bewuster wordt van wat je eet en die je helpen ongezonde patronen - zoals teveel suiker eten - te doorbreken.
  • Na 30 of 40 dagen ontvang je geen e-mails meer, maar je behoudt wel toegang tot je eigen account zodat je de workouts van het programma kunt blijven doen.
  • Je hebt toegang tot de besloten Facebook groep waar je andere programma-deelnemers vindt met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Bovendien vind je bij hen een steuntje in de rug als je dat nodig hebt. Als je een keer geen zin hebt in een workout, dan krijgen de deelnemers uit de groep je ongetwijfeld aan het sporten waarna jij je ook weer stukken beter voelt!

Welke programma's zijn er?

Er zijn 3 programma's van 30 dagen en 1 programma van 40 dagen. Als je ze allemaal zou volgen, dan heb je voldoende workouts voor maar liefst 130 dagen!

Kies hier jouw programma en start direct >>>

ginfit-online-new-you-programma ginfit-online-platte-buik-formule ginfit-online-after-summer-programma ginfit-online-platte-buik-programma

Waarom zou je een PROGRAMMA volgen?

* Omdat je het moeilijk vindt om 30 of 40 dagen lang gemotiveerd te blijven, terwijl dat met de juiste hulp en begeleiding wél zou lukken.

* Omdat voeding en beweging SAMEN zorgen voor de beste resultaten, waardoor deze programma's heel compleet zjin.

* Omdat je zelf niet goed weet welke oefeningen je moet doen, en hoe vaak. Het is dus fijn als iemand de hele workout met jou meedoet en je o.a. tips over de juiste techniek geeft.

* Omdat je met dit programma de deur niet uit hoeft

* Omdat het niet veel tijd kost

* Omdat je er GEGARANDEERD fitter, sterker, strakker, slanker en gezonder van wordt!

* Omdat het onwijs leuk is!

Kies jouw programma en start direct >>>

Niet goed? Geld terug garantie!

Bovendien heb je recht op een niet goed, geld terug garantie binnen 14 dagen. Je hebt dus niets te verliezen.

Kies hier jouw programma en start direct >>>

Heb je toch nog vragen of twijfels na het lezen van alle informatie? Stuur dan gerust een e-mail naar support@ginfitonline.nl.
Ik zou het écht jammer vinden als je jezelf de kans ontneemt om je fit en gezond te voelen doordat je blijft rondlopen met onbeantwoorde vragen. Aarzel niet en mail me: support@ginfitonline.nl

Terug naar de HOMEPAGE

Speciale Bonussen!

Ieder programma bevat bonus E-Books en/of een bonus workout:

NEW YOU Programma:
BONUS 1: extra workout > Core & More
BONUS 2: e-book "Groene Smoothie Recepten"

PLATTE BUIK Formule:
BONUS 1: e-book "7 ontbijtrecepten en -tips"
BONUS 2: e-book "7 lunchrecepten en -tips"
BONUS 3: e-book "Groene Smoothie Recepten"

AFTER SUMMER SHAPE UP Programma:
BONUS 1: e-book "7 ontbijtrecepten en -tips"
"BONUS 2: e-book "7 lunchrecepten en -tips"
BONUS 3: e-book "Verantwoorde tussendoortjes"

PLATTE BUIK Programma:
BONUS 1: extra workout > Power Core Workout
BONUS 2: e-book "Gezonde herfst- en winterrecepten"

Kies hier jouw programma en start direct >>>

. Terug naar de HOMEPAGE