Wat zou je ervan vinden als je…

Een PLATTE BUIK hebt? Vol energie zit? Je lekker in je vel voelt? Fit en Gezond bent?

Is dit wat jij wilt?

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat..

Klopt dat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Lees hieronder hoe de PLATTE BUIK Formule jou kan helpen:

Wat houdt de PLATTE BUIK Formule in?

Tijdens het 30 dagen programma leer ik je hoe je binnen een maand terug in vorm kunt komen. Je volgt effectieve workouts die je gewoon thuis kunt uitvoeren op ieder moment dat het jou schikt. De workouts kosten slechts 15 tot 20 minuten van je tijd. Daarnaast ga je de voeding aanpassen. Ik leer je hoe je gezond kunt ontbijten, wat de juiste tussendoortjes zijn en hoe je lekker suikervrij kunt eten. Dit doe ik aan de hand van wekelijkse challenges op gebied van voeding, menusuggesties en 3 bonus E-Books boordevol gezonde recepten. Daarnaast krijg je dagelijks online begeleiding + toegang tot de besloten Facebook groep waar je ervaringen kunt delen met de andere deelnemers.

Kortom: De PLATTE BUIK Formule is een COMPLEET PROGRAMMA (voeding, beweging en begeleiding) en dat is precies waardoor het zo succesvol is! Lees hieronder de ervaringen van deelnemers...

30 dagen Platte Buik Formule voor slechts 123,- euro inclusief BTW

Dit is wat deelnemers ervaren na het programma

"Nooit gedacht dat ik vijf dagen per week zou kunnen sporten. Met maximaal 20 minuten per dag zweten wordt maximaal resultaat behaald!"

Het leuke in de eerste weken is om bijna elke dag een andere workout te krijgen. Dit zorgt voor een soort verrassingseffect.

De dagelijkse e-mails hadden vrijwel altijd een motiverende toon! Ze gaven je een gevoel trots op jezelf te mogen zijn. Ook de tips waren meestal nuttig en leuk om te lezen. Je bent aan het bewegen en gezond aan het eten, dan sta je ook open voor tips of nieuwe dingen op dit gebied.

Het meest zinvolle voor mij was mezelf ervan overtuigen dat vijf keer per week sporten mogelijk is; dat het inpasbaar is in een vierdaagse werkweek met kind, man en hobbies ;-)))
Als ik zeg dat ik vijf keer per week sport dan verklaren mensen me voor gek, maar dit programma laat zien dat het kan, met 20 minuten per dag het zweet op je rug werken en resultaten behalen! En dit onder enthousiaste begeleiding van Ginny die je fantastisch door de 30 dagen heen helpt!
Aagje, 37 jaar

"Mijn Buikspieren zien er beter uit dan ooit!"

New You LeonieHet programma van Mama Stralend Fit heeft super voor mij gewerkt omdat het behapbaar is. Elke dag ongeveer 20 minuutjes sporten, dat is voor iedereen te doen als je het echt wilt. Daarnaast vond ik het fijn dat ik de workout video’s overal kon bekijken, via mijn telefoon, op de computer maar ook op mijn i-pad.

Daarnaast is het prettig dat er ook rustdagen ingebouwd zijn, dan heb je af en toe ook even het gevoel dat je niets "hoeft".

Als resultaat heeft het mij gebracht dat mijn buikspieren er beter uitzien dan ooit. Ook mijn bovenlichaam en benen zijn veel mooier gevormd en sterker geworden. Bovendien heb ik door het programma weer meer zin gekregen om ook mijn hardlopen op te pakken.

Leonie.

"Ik voel me weer fit, met als toetje een plattere buik."

Op een verantwoorde manier bezig zijn met je lichaam en je lekker fit voelen met als toetje een plattere buik, zo omschrijf ik het programma “In 30 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit” van Ginny Mulders.

Ik vond het erg prettig om dagelijks een instructie video te ontvangen van de workout. Hierdoor had ik het gevoel dat ik de workout zelf veilig en goed kon uitvoeren.

De video’s van Ginny zijn opgenomen in haar woonkamer, dit vond ik erg fijn omdat het je laat zien dat je niet naar een sportschool hoeft om effectief te trainen.

Ik zou het programma zeker aanraden bij anderen, omdat het programma je in staat stelt je eigen (sport)tijd in te delen en je niet afhankelijk bent van anderen, dit was voor mij zeker een pluspunt.
Leonie, 36 jaar

"De dagelijkse emails en facebook hebben mij geholpen!"

Het programma is een hele leuke, inspirerende en laagdrempelige manier om dagelijks te bewegen.

De duur van de workouts draagt daar aan bij, maar vooral ook de enthousiaste manier van Ginny om het geheel te begeleiden. Ook al sta je alleen in je kamer of tent, ze geeft het gevoel dat je niet alleen traint. De dagelijkse mailtjes en de berichten op facebook houden het geheel actief en helpen om door te gaan.

Het programma heeft zéker geholpen om de omschakeling te maken naar het regelmatig sporten en bewegen en ik voel mij hierdoor een stuk beter!
Bettie, 52 jaar

Dé perfecte methode om fit, energiek, slank en strak te worden én te blijven!

Het programma “de PLATTE BUIK Formule, is perfect voor iedere dame die strak, slank en fit wil worden , en dat het liefste doet in het comfo rt van haar eigen omgeving op het door haar zelf gewenste tijdstip .
Het programma bestaat uit workouts die maximaal 30 minuten duren (inclusief warming up en cooling down).

online-fitness-programma-computer-coverDe workouts

De PLATTE BUIK Formule is COMPLEET:

De 6 Voordelen van dit unieke thuis train programma

Motivatie en inspiratie via de speciale Facebook groep

Tijdens het volgen van het programma, kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een een gezonde en actieve levensstijl met jou doet. Speciaal voor de deelnemers van het online programma is er een besloten facebook groep. Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen.

Word je bewust van je voeding met de 4 challenges.Clipboard09

Speciale Bonussen!

BONUS 1
E BOOK "7 ontbijtrecepten en tips" t.w.v. €17,95

Naast de workouts staat gezond eten centraal tijdens dit programma. In het e-book "7 ontbijtrecepten en tips" staat genoeg informatie om jouw dag een fantastische start te geven. Niet alleen weet je na het lezen van dit boek hoe je een goed ontbijt moet klaarmaken, maar kun je heel je dagritme een positieve boost geven en een veel hogere productiviteit te bereiken! E -book t.w.v. €17,95 als naslagwerk.

BONUS 2
E-book "7 lunch gerechten en tips" t.w.v. €19,95

Wat is een goede lunch? In dit e-book zul je leren hoe jij een gezonde lunch klaar kan maken en krijg je tips over wat het beste is voor jouw lichaam, want niet ieder lichaam is hetzelfde.

BONUS 3
E-book "Groene Smoothie Recepten" t.w.v. €19,95

Omdat je bij 'De Platte Buik Formule' direct denkt aan een 'nieuwe, frisse, schone start', krijg je dit smoothie receptenboek cadeau: voor een schone, frisse start van binnen .

Smoothies en groentesapjes zijn helemaal hip tegenwoordig en dat is niet voor niets. Het zijn bommetjes gezondheid, licht verteerbaar en goed opneembaar voor het lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos en de gezondheidsvoordelen zijn zeker niet gering. Met een groene smoothie geef je je lichaam een kadootje.


De totale waarde van deze cursusINCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN bedraagt € 123,-


Wacht niet langer en start direct!

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!


De Platte Buik Formule

slechts 123,- euro inclusief BTW


Niet goed? Geld terug garantie!

Ondanks dat ik het me niet kan voorstellen, zou het kunnen gebeuren dat het pakket je, om wat voor reden dan ook, niet bevalt. Mocht je, ondanks mijn hulp en ondersteuning, alsnog niet verder willen met het programma "de Platte Buik Formule", dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op deze manier toch ruimschoots de tijd om te zien en ervaren dat óók jij in no-time een Stralend Fitte Mama kunt worden, zonder enig risico! Klik hier om direct toegang te krijgen tot de Platte Buik Formule

Terug naar HOMEPAGE