Page content

Workout voor Supersexy Benen

sexy-benen

Train voor supersexy benen én billen. De workout richt zich met name op de binnen- en buitenkant van de bovenbenen omdat ik daar vaak vragen over ontvang.

Supersexy Benen: binnen- en buitenkant bovenbenen

Doe een warming up en Press Play. Veel plezier!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB .

Wil je meer, dan heb ik nog twee workouts die zich richten op deze spiergroep:

  1. Inner thigh workout Level I
  2. Trainen voor Slanke Bovenbenen Level II

Wil je nóg meer?
Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts.

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Workout voor Supersexy Benen

Plaats een reactie


*