Page content

Word stralend fit

We willen allemaal Stralen en Fit zijn, maar dat gaat niet vanzelf. Daar moet je wat voor doen, en ook wat voor laten. De site Mama Stralend Fit wil moeders en vrouwen in het algemeen hiermee helpen, inspireren, motiveren en begeleiden, iedere dag opnieuw, voor de rest van je geweldige leven...

Wat is Stralend Fit zijn?

Wat het precies is kan voor iedereen anders zijn, maar de basis ligt in gezondheid en in balans: Je gewicht past bij je lichaam en je bent er tevreden mee. Je hebt genoeg ruimte en tijd voor jezelf, voor je gezin, familie en vrienden, voor je werk en andere zaken die er voor jou toe doen. Je eet gezond, maar je geniet ook af en toe van een lekkere traktatie. Je beweegt ruim voldoende en houdt daarmee je lijf sterk, strak, gezond en soepel. Je voelt je energiek. Kortom: je voelt je GOED!

Klinkt dit als jouw huidige situatie of klinkt het meer als een soort droom waarvan je je amper kunt voorstellen dat ie ooit werkelijkheid wordt?

Waarom moeders en vrouwen?

Gezond zijn en je in balans voelen kan vooral voor vrouwen moeilijk zijn. Van nature hebben we de neiging om onszelf op de tweede plaatste zetten en willen we graag alles zo goed mogelijk doen, voor iedereen. Daarnaast leven we in een tijd waarin alles mogelijk lijkt te zijn. We kunnen een gezin hebben én een succesvolle carrière, een gezellig sociaal leven, maatschappelijk betrokken zijn bij bijvoorbeeld de school van de kids, we hebben hobby’s, we gaan op vakanties, nemen de huishoudelijke taken op ons en noem maar op. Dit betekent: Druk – druk –druk.

Tegelijkertijd betekent het ook stress, te weinig rust en tijd voor ontspanning waardoor die spanning zich ophoopt in je lichaam. Het betekent minder of geen tijd om gezonde boodschappen te doen, zelf te koken en rustig te eten. In plaats daarvan kiezen we voor een ‘ zo gezond mogelijk’ alternatief dat helaas vaak uit veel te veel suikers, E-nummers en andere kunstmatige en chemische ingrediënten bestaat.
We bewegen veel te weinig, want ja, daar hebben we helemáál geen tijd voor. Als gevolg van ons gebrek aan beweging en onze verkeerde eet- en leefgewoonten voelen we ons vaak opgeblazen, dik, futloos, moe, en lusteloos.  Ik geloof dat velen van ons

Hoe werkt Mama Stralend Fit?

Door jou de juiste en vooral de complete kennis te geven over de oorzaak van je momenteel-NIET-zo platte, strakke en gezonde buik, en door je vervolgens te leren hoe je de oorzaken blijvend kunt wegnemen.

Misschien is een deel van de informatie die je hier gaat lezen niet nieuw. Tegenwoordig is een vrouw steeds vaker in meerdere of mindere mate bezig met haar lijn en gezondheid en heeft derhalve al redelijk wat kennis op dat gebied. Het probleem zit ‘m niet in het gebrek aan kennis. Maar kennis is theorie, en hoé breng je die in de praktijk?

De GinFit Formule bestaat uit 4 woorden: WILLEN – WETEN – DOEN – DOORZETTEN

Allereerst is het van belang te bepalen wat precies je doelstelling is. Wat wil je bereiken? Hoe graag wil je dat bereiken? Waarom wil je het?
Wanneer je weet wat je wilt en waarom, is het tijd om je doelstelling te gaan bestuderen. Wat scheelt er aan de huidige situatie? Waar gaat het mis?
Hierna gaan we de opgedane kennis in de praktijk brengen door middel van voedingstips en suggesties voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

En als laatste..
Volhouden! Niet opgeven! Ook niet wanneer de resultaten een keertje tegenvallen of wanneer je een off day hebt.

 

 

Comment Section

1 reactie op “ Word stralend fit

Plaats een reactie


*