Page content

Weten over sporten, voeding en afvallen? Vraag het onze (sport)diëtiste.

meer-weten-over-sporten-voeding-en-afvallen-vraag het-onze-sport-diëtiste Heb je vragen omtrent afvallen en voeding, sporten en voeding, zwangerschaps(wens) en voeding, of een gezonde(re) levensstijl? Dan kun je vanaf nu terecht bij de (sport)diëtiste van Mama Stralend Fit: Ancilla Sterrenburg. Ze heeft een eigen praktijklocatie in het Gezondheidscentrum Zoetermeer. Maandelijks zal ze je via haar blogs op deze site waardevolle tips geven. Uiteraard kun je haar ook persoonlijk benaderen. De contactgegevens vind je onderdaan het blog.

Door Ancilla Sterrenburg

A ls diëtiste ben je altijd op dieet, toch?

‘Goh, ben jij diëtiste? Dan let je zeker altijd op wat je eet en drinkt?’ Als ik aan mensen vertel wat ik doe, krijg ik altijd veel vragen. Immers, iedereen ‘weet’ tegenwoordig iets over voeding, nietwaar? Je kunt er geen tijdschrift, krant of tv-programma op naslaan, écht overal wordt tegenwoordig wel iets over voeding geschreven. Het is mijn drive om in deze blogs meer te vertellen over voeding en juist onduidelijkheid weg te nemen.

Mijn droom achterna

Mijn naam is Ancilla en ik ben diëtiste, een functie die ik met heel veel plezier beoefen. Zelf heb ik een achtergrond in Communicatie en Marketing. Ik heb altijd veel plezier in mijn werk gehad, maar na een aantal jaar begon het toch te kriebelen. Mijn voorliefde voor voeding, sport en werken met mensen leidde in 2010 uiteindelijk tot het volgen van de HBO- opleiding ‘Voeding & Diëtetiek’. Daarnaast specialiseer ik mijzelf nog in sportdiëtiek, zodat ik sporters nog beter kan begeleiden in hun prestaties. Sinds november heb ik een praktijk in het Gezondheidscentrum Zoetermeer, waarin ik samenwerk met andere medische professionals. Het streven is altijd om krachten te bundelen om zo een ieder beter te kunnen behandelen en begeleiden.

Gezond eten is makkelijk en leuk!

Mijn doel als diëtiste en als blogger voor Mama Stralend Fit is om jullie te laten zien hoe lekker en leuk voeding kan zijn! In ons drukke leven neemt voeding een ondergeschikte rol in, terwijl lekker en verantwoord eten niet moeilijk hoeft te zijn. Hoe logisch is het dan dat voeding niet altijd prioriteit heeft? Toch kun je vaak met een paar simpele aanpassingen ontdekken dat verantwoord eten, heerlijk en simpel kan zijn. Meestal verlies je daardoor automatisch ook nog gewicht, krijg je meer energie en ga je beter in je vel zitten. Je hoeft dus echt niet constant ‘op dieet’ te zijn om gezond te leven.

In mijn begeleiding streef ik ernaar om altijd ieders persoonlijke situatie te bekijken. Niemand is gelijk en iedereen behoeft andere (voedings)begeleiding. Een ‘standaard dieet’ bestaat voor mij dus niet! Het belangrijkste voor mij is dat ik mensen kan begeleiden naar een persoonlijk doel: of dit nu gaat om afvallen, het krijgen van een gezond kindje, of het uitlopen van een marathon.

Met mijn maandelijkse blogs hoop ik kennis en tips te geven voor een gezond eetpatroon. Heb je behoefte aan een persoonlijkere aanpak, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Wat jouw doelstelling ten aanzien van voeding ook mag zijn: jouw doel is mijn doel en samen gaan we ervoor!

Gezonde groeten,
Ancilla Sterrenburg
(sport)diëtiste, Gezondheidscentrum Zoetermeer
W: www.vodiservice.nl
E: ancilla@vodiservice.nl

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Weten over sporten, voeding en afvallen? Vraag het onze (sport)diëtiste.

Plaats een reactie


*