Page content

Uitdagende full body workout

uitdagende-full-body-workout

Deze workout is uitdagend qua balans, uithoudingsvermogen, en (core)kracht. Je maakt bij alle oefeningen gebruik van een stoel waardoor alles net iets zwaarder en moeilijker wordt. Én effectiever! Zoals je misschien weet moet je het lichaam blijven uitdagen, blijven prikkelen, zodat het zichzelf in de herstelperiode sterker kan maken.

Meer uitdaging zorgt voor meer resultaat

Blijf je de oefeningen altijd op hetzelfde niveau uitvoeren, of blijf je tot in lengte van dagen dezelfde workout doen, dan raakt je lichaam daar zó aan gewend dat je geen resultaten meer bereikt, dat je stil komt te staan. Deze workout brengt daar zeker verandering in: de oefeningen op zichzelf zijn waarschijnlijk bekend voor je, maar de uitvoering ervan is anders en zwaarder door het gebruik van de stoel.

Veel succes!

Uitdagende full body workout

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Ik hoor graag wat je van deze workout vond.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Uitdagende full body workout

Plaats een reactie


*