Page content

Tussendoortje: Groene Groente BOOST

Benodigdheden voor 1 persoon:

- 1 stengel bleekselderij
- 1,2 komkommer
- 1 zachte rijpe peer, groene appel of kiwi
- pluk spinazie
- blaadjes verse munt / verse basilicum of verse koriander naar smaak

Werkwijze Groene Groente Smoothie:

- Alle ingrediënten in de blender, mixen en klaar

Tip 1: Voor een megaBoost voeg je een een maatschep tarwegraspoeder toe. (te koop bij Natuurvoedingswinkels en reformwinkels)
Tip 2: Voor een romigere smoothie voeg je 1/2 tot 1 avocado toe.

Wist je dat:

Groene bladgroenten - zoals spinazie - boordevol antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels zitten? Een studie in 2010 wees uit dat er bij het eten van 106 gram bladgroenten per dag 14 procent minder kans is om diabetes type 2 te ontwikkelen. Omdat groene bladgroenten niet zo heel vaak voorkomen in ons dagelijkse menu, doe je er verstandig aan deze gezondheidsbommetjes in je smoothie te verwerken.

(Bronnen: www.gezondheidsnet.nl)

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Tussendoortje: Groene Groente BOOST

Plaats een reactie


*