Page content

Tussendoortje: Groene Fruitsmoothie

Deze groene smoothie is mijn favoriete basisrecept. Van hieruit kun je naar hartelust variëren en bepalen aan welke vitaminen, mineralen, vezels, goede vetten, eiwitten en dergelijke jij op dit moment behoefte hebt. Die voeg je simpelweg toe voor een completere smoothie.
Let wel op; als je de smoothie té rijkelijk gaat vullen, dan komt hij in de buurt van een volwaardige maaltijd en dat is dan weer niet zo verstandig als je over een paar uurtjes aan het avondeten zit.

Benodigdheden Groene Fruitsmoothie voor 1 persoon:

- 1 of 1/2 rijpe zachte mango of 1 peer
- flink wat verse spinazie (andere groene bladgroente mag ook)

Werkwijze:

- mango halveren, ontpitten, vruchtvlees in mengbeker van de blender doen
- spinazie erbij
- mixen maar en klaar

Wist je dat?

Mango zorgt voor een frisse adem? De vricht werkt als een interne deodorant doordat hij antioxidanten bevat die helpen de bacteriën die de slechte geur veroorzaken, te vernietigen.

(Bronnen: Het Ultieme Gezondheidsplan, Dr. Gilian McKeith)

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Tussendoortje: Groene Fruitsmoothie

Plaats een reactie


*