Page content

Tussendoortje: Bananenmilkshake

Bananenmilkshake uit de snackbar? Ik dacht het niet!

Verknocht aan een bananenmilkshake? Probeer dan deze smoothie met banaan en (rauwe) cacaopoeder. Wedden dat deze echt veel lekkerder is dan die uit de snackbar?

Benodigdheden voor 1 persoon:

- 1 Banaan
- 150 ml amandel- of hazelnootmelk zijn hier erg lekker in, maar gewone melk of sojamelk is natuurlijk ook goed
- Twee eetlepels  (ongezoete of rauwe) cacaopoeder
- Als je het lekker vindt: een paar plakjes avocado maakt het nog iets romiger

Werkwijze Bananen Milkshake:

- Banaan in plakjes snijden en samen met de melk in de blender doe. Cacaopoeder erdoor roeren en klaar!

Tip: Als je plakjes banaan invriest, en direct uit de vriezer in de blender doet, krijg je een heerlijk romige smoothie.

Wist je dat?

Er aanwijzingen zijn dat cacao mogelijk positief effect heeft op onze gezondheid? Cacao bevat anti-oxidanten en het verlaagt mogelijk onze bloeddruk.

(Bronnen: http://treadingmyownpath.com/2013/06/10/recipe-cacao-banana-smoothie/)

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Tussendoortje: Bananenmilkshake

Plaats een reactie


*