Page content

Train je buikspieren! Mini workout

Train je buikspieren!

Buikspieren trainen in 3 minuten? Ik zeg altijd grappend tegen mijn bootcamp-clubje dat ze zich 's ochtends zo - hup - uit bed kunnen laten vallen, op de grond, en direct starten met het trainen van de buikspieren. Want zoals een wijs gezegde luidt: vroeg begonnen, veel gewonnen. So let's do this!

Buikspieren workout

Niet lezen, maar trainen. Dus Press Play en succes ermee!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Train je buikspieren! Mini workout

Plaats een reactie


*