Page content

Total Body Conditioning Workout (9 minuten)

Total body conditioning workout

Een Total Body Workout van 9 minuten waarin je de conditie verbetert, terwijl je de grote spiergroepen traint. Veel benen en billen dus. Voor de vetverbranding. De oefeningen zijn niet moeilijk, maar wel intensief. Het is een high impact workout, hetgeen betekent dat je springbewegingen maakt. Wil of kun jij niet springen, dan zijn alle oefeningen ook low impact uit te voeren.

Total Body Conditioning 3x3 workout

Vergeet niet een warming up te doen en als cooling down kun je stretch-oefeningen doen of je gaat rustig een stukje lopen of fietsen.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je me weten wat je van deze workout vond?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Total Body Conditioning Workout (9 minuten)

Plaats een reactie


*