Page content

Total Body Partner Workout

Deze workout voor je Total Body doe je met z'n tweeën. Da's wel zo gezellig en motiverend.

Zeker in de koudere en donkere wintermaanden. Dan gaan de meeste mensen minder vaak buiten hardlopen, wandelen, fietsen of Bootcampen. We bewegen dus minder. Zo zijn er in mijn Bootcamp groep deelnemers die ik alleen in de periode tussen maart en september zie. Bovendien eten we in deze periode vaak meer en zwaarder voedsel.

Total Body trainen tégen positieve energiebalans

Meer en zwaarder voedsel eten en minder sporten is op zich geen probleem, zolang we er maar op letten dat de energiebalans niet té positief wordt. Een positieve energiebalans houdt in dat je meer calorieën binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Het logische gevolg is gewichtstoename.

Met deze workout, die je gezellig samen doet, breng je de boel weer een beetje in balans.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Total Body Partner Workout

Plaats een reactie


*