Page content

Mooie Armen, Schouders en Strakke Billen

billen-schouders-armen-workout

Workout voor de armen (triceps) en schouders, en tegelijkertijd voor de Billen en de Core. Train jezelf thuis in vorm, wanneer het jou uitkomt, in minder dan 10 minuten.

Thuis sporten voor beginners en gevorderden met een workout van Mama Stralend Fit is ALTIJD en VOOR IEDEREEN een goed idee!

Sporten is voor iedereen: Jong en oud, groot en klein, een maatje teveel of een maatje te weinig. Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Íeder lichaam is gemaakt om te bewegen. Luister naar je lijf en houd rekening met de mogelijkheden en beperkingen, maar doe één ding: BEWEEG!

Welke oefeningen voor een beginner of gevorderde?

Een push up kun je op je tenen doen, maar ook op je knieën, of rechtop staand, tegen de muur.

quote martin luther king in blog 14 september Een squat (kniebuiging, de beweging die lijkt op zitten en opstaan) kun je heel diep doen (billen lager dan je heupen) of met heel veel gewicht (voor extra vetverbranding en spiermassa) of je buigt slechts een klein stukje totdat je merkt dat je beter en sterker wordt en een stukje verder kunt zakken.

Met andere woorden: beginners en gevorderden kunnen dezelfde oefeningen doen. Wat het verschil maakt is de intensiteit en/of de moeilijkheid van de beweging. Een beginner wordt vanzelf een gevorderde, zolang je maar blijft oefenen.

 Mooie Armen en Schouders, Strakke Buik en Billen

Trek je sportkleren aan, doe een warming up en start met 'oefenen' door deze workout te doen:

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mooie Armen, Schouders en Strakke Billen

Plaats een reactie


*