Page content

Super effectieve CORE-workout

Goed getrainde buik- en rugspieren zijn mooi én 'gezond': de 'core' (de naam zegt het al), is namelijk de basis, de kern. Armen en benen zitten vast aan die core. Iedere beweging start vanuit de core. De core zorgt voor kracht, snelheid, balans, een sterke (onder)rug en strakke buikspieren.

Wanneer ik personal training geef, start ik bij nieuwe klanten altijd met het versterken van de core. Dat betekent veel 'plank-oefeningen' en eindeloze variaties daarop. Net zoals in deze 3x3 workout. Bereid je maar vast voor op 9 minuten 'planken'.

Succes

3x3 workout: (simpele) maar effectieve Core-workout

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het Mama Stralend Fit YouTube kanaal.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Super effectieve CORE-workout

Plaats een reactie


*