Page content

Suikervrij ontbijt / snack: Appel-avocado smoothie

smoothie_met_avocado

LET OP : dit recept is zéér geschikt als gezond ontbijt. Het bevat natuurlijke fruitsuikers, maar door de toevoeging van de avocado blijft de bloedsuikerspiegel stabiel en voorkomt dit recept dat je kort erna trek hebt in zoet.

Dit gemakkelijke, suikervrije recept komt van Eef Trok en zij wint hiermee het 30 dagen " After Summer Shape Up programma" dat van start gaat op donderdag 18 september 2014. (Haar drie kinderen van 14 jaar, 4 jaar en 6 maanden zijn dol op dit recept)

Wat heb je nodig voor een SUIKERVRIJE appel-avocado smoothie voor 2 personen?

  • 2 appels
  • 1 avocado
  • 1 blender / staafmixer

Hoe maak je de SUIKERVRIJE appel-avocado smoothie?

  • appel schoonmaken en zelf kiezen of je 'm wilt schillen of niet. In stukjes snijden.
  • avocado halveren, de helft mét de pit bewaren en van de andere helft vruchtvlees eruit scheppen
  • mixen in de blender of staafmixer.

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Suikervrij ontbijt / snack: Appel-avocado smoothie

Plaats een reactie


*