Page content

Suikervrij eten start met etiketten lezen

suikervrij-eten-start-met-etiketten-lezen

Suikervrij eten start met etiketten lezen. In dit vlog leg ik je uit waar je op moet letten als je de verpakkingen bekijkt en hoe je de etiketten interpreteert.

Suikervrij eten en etiketten lezen

Lees ook: Spoedcursus etiketten lezen

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

3 reacties op “ Suikervrij eten start met etiketten lezen


Door Janny op 11 september 2015

Dankjewel voor deze heldere uitleg!


Door Ginny op 11 september 2015

Graag gedaan Janny! Jij bedankt voor je reactie, fijn om te lezen dat het nuttig was.


Door Anita op 8 april 2016

Ik snap het nu volkomen, dankjewel voor deze goede uitleg!
Groet Anita.

Plaats een reactie


*