Page content

Suikervrij eten elke dag een tip of lekker recept

lekker-suiker-eten-met-linda Mama Stralend Fit introduceert bij jullie Linda Peek, voedingsdeskundige & foodblogger. Linda zal speciaal voor de “14 dagen geen suiker Challenge”, elke dag een tip of lekker recept plaatsen.  Linda stelt zich hieronder zelf even voor.

Website: Lekker eten met Linda

Ik coach mensen naar een lekker & gezond(er) eetpatroon. Middels mijn site www.lekkeretenmetlinda.nl richt ik mij op iedereen die graag gezond(er) wil eten en geen idee heeft hoe te beginnen. Het foodblog inspireert en laat zien hoe lekker en makkelijk gezond(er) eten kan zijn op een praktische manier.

Mijn filosofie is stap voor stap kleine aanpassingen doorvoeren in het eetpatroon. Geen calorieën tellen of een speciaal dieet volgen. Mijn uitgangspunt zijn verse en pure ingrediënten zonder allerlei toevoegingen. Daarbij staat gemak centraal, dus koken met betaalbare ingrediënten die je dichtbij koopt uit de supermarkt, streekwinkel of markt. Met als doel je fit(ter) en energiek(er) te voelen.

Ik voel me fitter en heb meer energie

Zelf eet ik zoveel mogelijk suikervrij. Ik heb gemerkt hoe positief mijn lijf hierop reageert. Ik voel mij fitter, heb energie voor 10, minder (vr)eetbuien en ook de weegschaal is er blij mee. Hoe meer je in suikervrij verdiept, hoe meer je er achter komt dat suiker aan allerlei  producten is toegevoegd. Wil je zeker weten dat je geen suiker eet? Maak het zelf, dan weet je wat je eet. Wees eerlijk een zelfgemaakte saus, soep of snack is vaak ook nog eens vele malen lekkerder. Het zal de komende dagen best even pittig zijn, zonder suiker. Maar geloof mij, daarna zal je je als herboren voelen. Ik hoop je te inspireren met een aantal suikervrije, lekkere recepten en tips.

Dit artikel is geschreven door Linda Peek. Zij coacht je naar een lekker en gezond(er) eetpatroon. Kijk eens op Lekker eten met Linda voor meer recepten en voedingsadviezen.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Suikervrij eten elke dag een tip of lekker recept


Door Ilze de Heus op 6 januari 2014

Heerlijke appel moes.
goudreinetten schillen en in stukken snijden. Vervolgens in een bodempje water aan de kook brengen met kaneel en ipv suiker gebruik ik druppels stevia extract.
stevia en kaneel naar smaak toevoegen.
Als de appels gaar zijn, pureren met staafmixer. Klaar is uw appel moes.


Door Ginny op 7 januari 2014

Klinkt goed!

Plaats een reactie


*