Page content

Speciale workout voor Billen & Core!

slide-to-succes

Train je billen, benen én je core in deze speciale "Slide to Succes" Workout. Met behulp van - je leest het goed - een theedoek, train je op supereffectieve wijze je hele lichaam met focus op billen en core.

Ik ben reuzebenieuwd naar je mening over deze workout. Laat je een berichtje voor me achter onderaan dit blog?

Billen & Core: Slide to Succes!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Speciale workout voor Billen & Core!

Plaats een reactie


*