Page content

Smoothie van rode biet en banaan

rode biet banaan smoothie

Smoothie van rode biet en banaan is lekker als ontbijt of tussendoor als je behoefte hebt aan zoet, maar enkel natuurlijke suikers wilt nemen. De smoothie kun je helemaal zelf maken met behulp van een sapcentrifuge of een goeie blender, maar je kunt ook wortel- en/of bietensap in de (bio)winkel kopen. Check dan wel even de ingrediënten op dat er alléén maar wortel of biet in zit evt gefermenteerd.

Smoothie van rode biet en banaan voor 2 personen.

Wat heb je nodig?

  • 1/4 glas wortelsap
  • 1/4 glas bietensap
  • 1 rijpe banaan
  • 10 cranberries
  • 1 geschilde citroen
  • 300-400 ml water

Hoe maak je het?

Alles mengen in de blender / staafmixer.

Suggestie:

  • voeg wat gebroken lijnzaad of hennepzaad toe.
(Bron: inclusief foto > Oersterk het nieuwe jaar in, speciale uitgave van de Ekoplaza aangeboden door OERsterk ambassadeur Richard de Leth.)
Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Smoothie van rode biet en banaan

Plaats een reactie


*