Page content

Smart Shopping in Sales

De uitverkoop is begonnen!

Hoe vaak ben je wel niet thuis gekomen met zakken vol kleding, die je helemaal niet hebt gedragen of waar je je niet goed in voelde?
Hier enkele tips om miskopen in de uitverkoop te voorkomen.

1        Kom niet in de verleiding om kleding te kopen alleen maar omdat er uitverkoop is. Vraag jezelf af, zou ik dit ook kopen zonder

korting?

2        Koop geen kleding die te trendy is, want die zul je het volgende seizoen waarschijnlijk niet meer dragen.

3        Ga voor basic, tijdloze en luxe items zoals, een lbd (little black dress), een basic zwarte pump, jeans, t-shirt, leren jack. Maar koop niet meer dan je nodig hebt, alleen omdat de prijs goed is.

4        Kijk bij je favoriete designer. Koop daar jouw item dat je je normaal niet kunt veroorloven.

5        Ga vroeg in de uitverkoop. Vraag in jouw favoriete winkel wanneer ze beginnen met de sale of schrijf je in voor de nieuwsbrief van je favoriete webwinkel zodat je op hoogte bent zodra de uitverkoop begint.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Smart Shopping in Sales

Plaats een reactie


*