Page content

Sexy armen, dat wil jij toch ook?

En dat is helemaal niet zo moeilijk. In mijn blog over " Effectieve tips voor mooie en slanke benen", heb je gelezen wát de omvang van jouw lichaam (o.a. benen / armen) bepaalt.
Naast de genen wordt de omvang van het lijf bepaald door de vetmassa en de vetvrije massa. Op de genen kunnen wij geen invloed uitoefenen. Wél op de samenstelling van ons lichaam. Dus of we meer of minder vetmassa of vetvrije massa hebben.

Sexy armen krijg je door je te richten op twee zaken:
1) het verminderen van het vet op je armen (vetmassa)
2) het vermeerderen van de vetvrije massa = de spiermassa

Hoe verminder je het vet op je armen?

a) Door te trainen, want daarmee ga je calorieën verbruiken, oftewel vet verbranden.
b) Door gezond te eten, want daarmee voorkom je dat nieuw vet zich ophoopt.

Hoe vermeerder je de vetvrije massa, oftewel, hoe krijg je meer spieren?

Verbaast het je als ik zeg dat dat exact hetzelfde antwoord is als hierboven, te weten:
a) Door te trainen, want daarmee worden je spieren actief, strak, sterk en slank.
b) Door gezond te eten, want dat zorgt voor een mooier resultaat. Denk aan een mooie, stralende huid.

Welke oefeningen moet ik doen voor sexy armen?

Zoals gezegd wil je eerst het vetlaagje laten slinken. Dit doe je door je hele lichaam te te trainen en dan met name de grote spiergroepen. Denk hierbij aan squats, lunges en push ups. Klik hier voor een link naar een workout die alle grote spiergroepen traint en helpt het vetlaagje te verminderen. Kijk ook in de categorie 3 x 3 videos voor korte, krachtige workouts. Doe bv de workout:  BBB, Strakke Benen, Ronde Billen, of Minimale Tijd, Maximaal Resultaat.

Vervolgens wil je ervoor zorgen dat er sexy, strakke armen zichtbaar worden. Dit doe je door gerichte armspieroefeningen te doen.

Workout voor sexy armen.

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Sexy armen, dat wil jij toch ook?

Plaats een reactie


*