Page content

Salade met avocado, waterkers, veldsla, komkommer en ei

Deze salade met avocado, waterkers, veldsla, komkommer en ei is een echte maaltijdsalade: voedzaam, vullend, koolhydraatarm en glutenvrij. De goede vetten en eiwitten zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel. De groene bladgroenten veldsla en waterkers zorgen voor extra vitaminen en mineralen waaronder chlorofyl. ( waterkers is een SUPERFOOD, check mijn blog). 

Wat heb je nodig voor de salade van avocado en waterkers? (1 persoon)

  • 1/2 tot 1 avocado, in reepjes gesneden
  • helft of heel zakje waterkers (zakje van 20 gram), beetje 'los' gesneden
  • heflt of heel zakje veldsla (zakje van 40 gr)
  • 1/2 komkommer, geschild en in blokjes
  • 1-2 vers gekookte eieren
  • olie (e.v. olijfolie, of andere olie zoals lijnzaadolie, sesamolie etc.)
  • peper en zout uit molen
  • vers geperst citroensap of azijn

Hoe maak je de salade van avocado en waterkers?

Maak de dressing van de olie, peper, zout en citroen of azijn.
Doe de ingrediënten in een kom, schenk de dressin eroverheen, hussel door elkaar en laat nog 5-10 minuten staan zodat de smaken goed in kunnen trekken. Smakelijk eten!

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Salade met avocado, waterkers, veldsla, komkommer en ei

Plaats een reactie


*