Page content

Resultaat halen: het stopt NOOIT!

resultaat-halen-stopt-nooit

Om resultaat te halen moet je doorzetten, NOOIT STOPPEN. Het draait om de juiste mentaliteit. De juiste keuzes op het gebied van voeding en beweging maak je allereerst in je hoofd. Het is een keuze. Een instelling.

Ik zou het heel tof vinden als je een kwartiertje de tijd neemt om te kijken en te luisteren naar de wijze woorden van niemand minder dan Clarence Seedorf. Wat hij zegt over voetbal kun je rechtstreeks vertalen naar jezelf, naar je eigen leven. Het is de moeite waard. Gun jezelf een moment om hiernaar te kijken...

Resultaat halen hangt af van JOUW keuzes. Maak de juiste keuzes!

Laat mij onderaan dit blog weten óf en hoé dit blog jouw geïnspireerd heeft...

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Resultaat halen: het stopt NOOIT!

Plaats een reactie


*