Page content

Recept voor suikervrije muffins

Suikervrij snoepen? Dat kan met deze suikervrije muffins, een recept van Linda Lemmens. Zij wint met haar inzending het 30 dagen After Summer Shape Up programma. Gefeliciteerd Linda!

Linda schrijft: "Hierbij mijn recept voor suikervrije muffins. Mijn kinderen vinden ze ook heerlijk."

Recept voor 12 suikervrije muffins:

  • 50 gram amandelmeel
  • 50 gram speltmeel of boekweitmeel
  • 100 gram volkoren meel
  • 5 dadels in kleine stukjes gesneden
  • Banaan in stukjes gesneden
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel of speculaaskruiden
  • 30 ml rijstolie
  • 200 ml melk
  • 2 eieren

Alle ingrediënten mengen/mixen met een staafmixer/keukenmachine en in muffinvorm of vormpjes doen.
Vervolgens 25 minuten in de oven op 180 graden.

Smakelijk!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Recept voor suikervrije muffins

Plaats een reactie


*