Page content

Persoonlijk berichtje van Ginny

Lieve Mama Stralend Fit fans,
Velen van jullie vieren nu lekker vakantie.
Héél goed.
GENIET ERVAN! LEEF! VOLUIT!

Ik wilde jullie laten weten dat ik momenteel (juli/augustus 2105) niet veel nieuwe blogs schrijf en misschien niet al jullie mails direct beantwoord omdat mijn lieve papa in het ziekenhuis ligt.
Hij is inmiddels aan de beterende hand, maar het is behoorlijk heftig geweest. Voor mij is er nu geen andere denkbare plek waar ik zou willen zijn dan heel dicht bij mijn familie.

Tegen jullie wil ik vooral zeggen: Geniet en Leef!
Wees goed voor jezelf en voor elkaar, want het Leven is enorm kostbaar, maar het kan ook zó voorbij zijn. Spreek iedere dag je Liefde uit naar je dierbaren en neem het Leven niet 'for granted'.

Ik wens jullie een mooie, warme, liefdevolle, stralende en fitte zomervakantie en ik zie jullie héél graag terug bij één van mijn programma's of challenges.

De eerstvolgende challenge start ná de zomervakantie, op maandag 7 september: SUIKERCHALLENGE!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Persoonlijk berichtje van Ginny

Plaats een reactie


*