Page content

Ontbijtsmoothie met wortel, banaan, appel en muesli

Benodigdheden voor 1 persoon:

- 2 grote wortels: gewassen en in kleine plakjes
- 1 kleine appel
- 1 banaan
- beetje citroensap
- 3 eetlepels muesli
- eventueel een klein stukje geraspte gember

Werkwijze Ontbijtsmoothie met wortel, banaan, appel en muesli:

- schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes.
- snijd de banaan in plakjes en pers de citroen uit.
- doe de appel, banaan, citroensap en wortel in de mengbeker van de blender en meng op de hoogste stand tot een romige, schuimige shake.

Tip 1: Als je banaan in plakjes invriest, en direct uit de vriezer in de smoothie doet, wordt ie lekker romig.
Tip 2: Wat verkruimelde walnoten on top

Wist je dat?

Wortels zijn rijk aan bèta-caroteen. Bèta-caroteen wordt in het lichaam omgezet in vitamine A. Vitamine A zorgt voor een goede weerstand en draagt bij aan goed gezichtsvermogen, gezonde botten, tanden, huid en voor de groei.

Bronnen: Smak Recepten en http://www.laviesagista.nl/, www.vitamine-info.nl)

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Ontbijtsmoothie met wortel, banaan, appel en muesli

Plaats een reactie


*