Page content

Wat vinden de testpersonen van het NEW YOU programma?

online-fitness-buik-spieren- NEW YOU: Thuis Sporten, 4 Challenges én Complete Menutips......Dat is in een notendop wat je kunt verwachten van het programma "In 30 dagen een NEW YOU".

Begin december ben ik opzoek gegaan naar 10 dames die mijn allernieuwste online thuis fitness programma wilde testen. Van de test ladies verwachte ik 100% inzet omdat ik erachter wilde komen of het programma wel of niet werkt. Dit betekent 30 dagen lang, 5x per week een workout en 4 verschillende Challenges in 28 dagen.

We zijn nu ruim 8 dagen onderweg en ik heb een aantal testpersonen bereid gevonden om een tussentijdse evaluatie in te vullen, zodat je kunt lezen hoe zij het tot nu toe ervaren.

Elske:
Een groot voordeel dat je de work outs écht overal kunt doen

 Over de dagelijkse e-mails:

ik voel mij fitter en energieker Maken dat ik mij elke dag ‘persoonlijk’ aangesproken en daarom extra gemotiveerd voel. Het is wel prettig als iemand je vertelt wat er verwacht wordt van dag tot dag (ook al moet het uiteindelijk uit mij zelf komen). Ik ervaar de mails als prettig, overzichtelijk en inhoudelijk goed.

Over de workouts:

Ik vind de kwaliteit van de filmpjes erg goed. Een hele enkele keer hapert de film tijdens de oefening, maar dat is mij in dit programma nog maar 2x gebeurd. De uitleg en uitvoering van Ginny vind ik top; het spoort mij aan om de oefeningen goed te doen en niet te snel op te geven. Als ik een work-out voor de eerste keer ga doen dan kijk ik altijd naar het instructiefilmpje. Ik vind dit erg handig en de oefeningen worden goed uitgelegd. De work-outs zijn goed vol te houden en ik zie er ook niet tegen op.

Over hoe het programma tot nu toe geholpen heeft:

Ik voel mij in ieder geval fitter en gezonder. In kilo’s en centimeters zie ik nog geen resultaat. Het programma maakt dat ik gedisciplineerd bezig ben om mijn doelen te bereiken. Ik heb, mede door de challenges, ook veel meer energie en kijk veel bewuster naar wat ik eet. Dit vind ik de grootste winst tot nu toe.

Algemene indruk tot nu toe:

Het programma is echt een aanrader als je in relatief korte tijd meer energie wilt hebben en fitter wilt worden. Of je er ook een beter figuur door krijgt, laat ik over 22 dagen weten! 😉
Ik vind het ook een groot voordeel dat je de work outs écht overal kunt doen (dus bijvoorbeeld ook in een hotelkamer) en je in principe binnen een half uur klaar bent.

Anneke:
Ik word echt sterker. Ik merkte het vandaag nog in het zwembad!

Over de dagelijkse e-mails: buikspieren-stralend-fit-new-you-anneke

De emails zijn nuttig en inspirerend. Ook zet het je weer op de rails als je het even niet ziet zitten doordat je spierpijn hebt of een dipje hebt.

Over de workouts:

De uitleg is heel erg goed en de uitvoering is veel té goed. Jij doet alles zo makkelijk! Aan de ene kant is dat erg motiverend: "daar wil ik naar toe". Aan de andere kant kan het ook heel demotiverend werken: "dat kan ik nooit". Maar ik merk wel dat ik steeds sterker word. Wacht maar hoor, aan het eind van de 30 dagen doe ik alles net zo vlotjes als jij haha. En anders train ik net zo lang door tot ik het wel kan!
De timer is reuze handig! Dan weet je tenminste wanneer je mag uitrusten (hihi)

Over hoe het programma tot nu toe geholpen heeft:

Ik word echt sterker. Ik merkte het vandaag nog in het zwembad!
En  ik kan nu goed de suiker laten staan, ik ben me enorm aan het verdiepen in gezonde voeding.

Algemene indruk tot nu toe:

Ginny heeft een heel mooi trainingprogramma ontwikkeld voor mensen die zowel mentaal als fysiek een verbeterde versie van zichzelf willen worden! Je moet wel de discipline op kunnen brengen om het echt te doen, maar Ginny sleept je wel door de moeilijke momenten heen! De oefeningen worden duidelijk uitgelegd, zitten goed in elkaar en zijn behoorlijk pittig. Een basisconditie is wel vereist. Ben je een echte beginner en heb je nog nooit gesport, ga dan eerst 1 op 1 met een coach of in een groep aan de slag, voordat je aan deze unieke uitdaging begint!

Barbara:
HÉT programma dat je kunt doen op je eigen niveau en op je eigen tempo Het programma dat je kunt doen op je eigen niveau .

Over de handout:

Leuk moment om de handout te ontvangen! HÉT moment om te starten met het programma en fitter te gaan worden, had daar zo’n zin in!
Ik noteer elke dag wat ik eet, wat ik doe (aan beweging of workouts) hoe ik me voel en evt bijzonderheden.

Over de dagelijkse e-mails:

Elke dag aandacht op wat op dat moment belangrijk is, het is overzichtelijk en het voorkomt dat je wellicht “iets vergeet”. Het stimuleert mij elke dag weer om goed voor mezelf te bepalen wat ik ga doen en hoe. Het voorkomt dat je het overzicht kwijt raakt en op deze manier blijft het een belangrijk onderdeel van de dag. Elke dag start met een stukje bezinning bij het lezen van de mail.

Over de workouts:

Duidelijk en professioneel, ook qua aandachtspunten en de verschillende opties. Gelukkig ook steeds het accent op kwaliteit boven kwantiteit. Er wordt duidelijk verteld dat je het op je eigen niveau moet doen en dat kan ook.

Over hoe het programma tot nu toe geholpen heeft:

Ik voel me fitter en ben bewust bezig met alles wat ik eet, drink en wat ik aan beweging doe (of niet eet, drink of niet doe) Ik zie dat aan een lach in de spiegel als ik ’s avonds mijn tanden sta te poetsen en het WEER gedaan heb. Maar ook merk ik dat ik minder lucht in mijn lijf heb en mijn huid meer gaat stralen.

Algemene indruk tot nu toe:

Een goed handvat, stok achter de deur (meten, wegen, fittest), stimulans, word enthousiast van Ginny en ook de besloten Facebook pagina helpt en enthousiasmeert en is handig voor tips.
HÉT programma dat je kunt doen op je eigen niveau en op je eigen tempo. Lekker thuis, in de tuin of bij een vriendin met zeer professionele en afwisselende workouts!

Marjolein
Een complete workout en ik hoef zelf niets te verzinnen

Over de dagelijkse e-mails:

Doordat ik een mailtje krijg, word ik eraan herinnerd dat ik een workout moet doen. Dat werkt voor mij goed en prettig! Pfit en energiek dankzij Mama Stralend Fit
De tips zijn prettig en nuttig! De links werken goed en snel. Ik vind het prettig dat je eerst een instructie filmpje te zien krijgt zodat je weet wat je moet doen! De mails zijn zeker motiverend!!

Over de workouts:

Ik vind de workouts professioneel eruit zien! Er wordt goed uitgelegd wat te doen en ook wat de makkelijke varianten zijn. Ik kan het goed volgen vanaf mijn Ipad (mini), ook als ik op de grond lig.
Ook de warming up en cooling downs vind ik fijn! Zo voelt het als een complete workout en hoef ik zelf niets te verzinnen om warm te worden.

Over hoe het programma tot nu toe geholpen heeft:

Ik vind dat ik nog niet kan spreken over resultaten. Ik ben nog geen gewicht verloren. Voel me wel fitter en strakker maar of dat in werkelijkheid ook zo is, zal dag 15 uitwijzen. Ik heb spierpijn dus dat betekent dat de spieren wel aan het werk gezet worden!

Algemene indruk tot nu toe:

De workouts om fitter en strakker te worden en het feit dat je de oefeningen thuis kunt doen, zouden voor mij een reden zijn om dit programma aan te raden bij anderen.

Ervaring van een deelneemster aan het vergelijkbare programma
"In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit".

Chantal

Toen ik Ginny voor het eerst hoorde praten over het 40 dagen programma dacht ik gelijk: Dat is wat voor mij. Ik was al een tijdje aan het hardlopen en merkte dat het sporten me goed deed en wilde graag wat meer foto Chantal Blonk doen. Maar met een klein kind, man, werk, hardlopen en sociaal leven vond ik het moeilijk om daarnaast ook nog eens tijd vrij te maken voor een sportschool.

Het 40 dagen programma is makkelijk in te passen in je dagelijkse leven. De workouts duren (inclusief warming up en cooling down) in zijn totaliteit ongeveer een half uurtje en toch heb je het gevoel dat je super intensief gesport hebt. Je hebt er weinig voor nodig: een half uurtje van je tijd, een paar vierkante meter ruimte en dat lekker vanuit je eigen huis en op een moment waarop het jou uitkomt.

Op de helft van het programma merkte ik al dat ik al vele centimeters was kwijt geraakt, met name rondom mijn buik. Dat was precies wat ik wilde. Helemaal perfect! Daarnaast voelde ik me fitter, energieker, vrolijker en kon ik meer aan. Ook het hardlopen ging ineens stukken beter. Ik werd me meer bewust van mijn houding, waardoor ik tijdens het hardlopen ook minder last had van pijntjes. Daarom ben ik ook na het 40 dagen programma doorgegaan met de workouts. Ik wil ze niet meer missen.

Woord van dank

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om alle 15 testpersonen hartelijk te danken voor hun deelname! Niet alleen zijn ze stuk voor stuk erg goed bezig met de workouts, Challenges en met het aanpassen van hun voeding, ze helpen me ook de foutjes uit het programma te halen en geven tips voor verbeteringen. Dat waardeer ik zeer. Want uiteindelijk zijn jullie degenen voor wie ik dit soort programma's maak en voor mij is het belangrijk dat ik voorzie in jullie behoeften. Dus bij deze nogmaals mijn dank, dames!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Wat vinden de testpersonen van het NEW YOU programma?

Plaats een reactie


*