Page content

Naar je eigen spiegelbeeld kijken met Kim Vos van Bdifferent

Door gastblogger Kim Vos

Turn your beauty inside out

Dat is het motto van Bdifferent

Of je nu model, advocate, moeder of wereldreizigster bent, we hebben allemaal dagelijks met ons spiegelbeeld te maken.
Het is geen geheim dat de manier waarop je naar jezelf in de spiegel kijkt beïnvloedt hoe je overkomt op een ander. De catwalk training die we bij Bdifferent geven is gericht op het naar buiten brengen van ieders innerlijke schoonheid. Het gaat om vrijheid, kracht, expressie en bovenal om positiviteit.

Laat de buitenwereld maar even buiten staan en luister eens niet naar de meningen om je heen, maar grijp de kans om met jezelf bezig te zijn. Observeer en leer te kijken naar je spiegelbeeld. Ontdek wat jou eigen en uniek maakt, welke taal jij met je lijf spreekt. Durf te kijken. Zónder schroom en mét liefde.
Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

In mijn komende blogs zal ik tips en tricks met je delen die ik de afgelopen jaren en op mijn modellenpad ben tegen gekomen. Niet met het oog op resultaat, maar puur ter bewustwording. Als we dan toch elke dag naar onszelf in de spiegel kijken, weet dan door welke bril je kijkt.

Wie is Kim?

Mijn fascinatie met innerlijke schoonheid komt voort uit de jaren die ik als internationaal model gewerkt heb. In die periode leerde ik dat modellenwerk voornamelijk draait om het ontdekken van jezelf en laten zien wie je bent. In een wereld die zo op buitenkant gericht is, was de enige manier om dat te bereiken 100% trouw aan jezelf te zijn en blijven.

7 jaar geleden werd ik door sportketen "Clubsportive" en Svenno Koemans (eigenaar van Ulla Models) gevraagd om de Catwalk training - die ik toen aan modellen gaf - om te toveren tot een 8-weekse sportschoolcursus. Het moest zowel voor professionele - als ook voor niet-modellen toegankelijk zijn. Door de jaren heen is de training uitgegroeid tot een erkende non verbale communicatie training en geef ik niet alleen les aan beginnende en doorgewinterde modellen, maar aan iedereen die meer wil leren over haar of zijn lichaamstaal en uitstraling.

Naast het geven van Catwalk training werk ik ook als Art&Catwalk director (regie en choreografie in combinatie met Catwalk training) voor Fashion shows. Denk aan Iris van Herpen, Spijkers&Spijkers, Diesel ed. Mijn achtergrond en mijn huidige werk maken het mogelijk bruggen te bouwen van de fashion wereld naar de Nederlandse vrouw, die meestal denkt dat "echte" fashion niet door haar gedragen of betaald kan worden. Heerlijk om te doen.

Anyway, genoeg over mij.

Ik hoop dat  ik jou in de komende blogs voldoende mee kan geven om het iets aangenamer te maken om naar jezelf in de spiegel te kijken. Want waarom zou je enkel kijken naar en onbewust nadruk leggen op datgene wat je niet fraai vindt aan jezelf, terwijl er ook zulke mooie dingen te zien zijn? Bij iedereen. Dat verzeker ik je.
Dare to Bdifferent, want ieder mens heeft het recht om te stralen.

Mocht je meer willen weten of mee willen doen aan een catwalk training dan hoor ik dat natuurlijk ook graag, maar voel je vooral tot niks verplicht.

greets Kim

kimvos@bdifferent.org

www.bdifferent.org (de website ondergaat een make-over en je wordt doorgelinkt naar mijn Facebook)

tel. +31 6 207 10 277

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Naar je eigen spiegelbeeld kijken met Kim Vos van Bdifferent

Plaats een reactie


*