Page content

Mooie en Sterke Buikspieren (3 minuten)

mooie-sterke-buikspieren

Een workout voor mooie en sterke buikspieren die je perfect thuis kunt doen in 3 minuten en die je goed kunt combineren met één van mijn andere thuis train workouts of met je eigen sportroutines bijvoorbeeld voordat je gaat hardlopen.

Buikspieren trainen in 3 minuten

Drie oefeningen. Iedere oefening duurt 20 seconden, je doet 3 rondjes en je hebt tussendoor géén rust. Wil je na 3 minuten meer buikspieren trainen? Doe gerust nog 1 of 2 rondjes.

< >

Buikspieroefening als warming up voor een veilige en effectieve workout

Je buikspieren - met name de corespieren - zijn betrokken bij IEDERE beweging die je met het lichaam maakt. Alleen al om die reden is het belangrijk om sterke corespieren (buik en rug) te hebben. Het 'aan'-zetten van de corespieren voordat je start met de eigenlijke workout is daarom een slimme zet. Wacht dus vooral niet met het trainen van de buikspieren tot ná een workout, maar train ze ervoor.

Altijd kort. Altijd krachtig.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

1 reactie op “ Mooie en Sterke Buikspieren (3 minuten)

Plaats een reactie


*