Page content

Mooie armen en Mooie benen workout

mooie-armen-en-benen-workout

Train voor mooie armen en mooie benen met deze 10 minuten workout. Je werkt aan de triceps, benen, billen en je conditie. Iedere oefening duurt 50 seconden en tussendoor is er geen (!) rust. Lekker doorknallen dus. (wees niet bang dat ie te zwaar is, hoor, je doet 'm lekker op je eigen niveau en tempo natuurlijk).

Oefeningen voor mooie armen en benen

  1. 1-leg squat en lunge rechts én links
    • Sta op je rechterbeen en til je linkerbeen op van de grond. Ga nu zitten op de bank of stoel, terwijl je op dat ene been blijft staan en probeert je handen niet te gebruiken. Sta vervolgens op, zonder dat je linkeerbeen aan de grond komt en zonder je handen te gebruiken, en zet je rechtervoet een grote stap naar voren terwijl je je linkerknie naar de grond brengt (dit is de lunge). Herhaal deze oefeningen gedurende 50 seconden en wissel van been.
  2. zijwaartse step up met een extra sprong rechts én links
    • Je staat haaks ten opzichte van de bank of stoel. Zet je rechtervoet op de verhoging en zet je met je linkervoet af; duw jezelf omhoog en kom ook met je rechtervoet even los van de stoel of bank. (50 seconden per oefening en direct wisselen van been)
  3. Omgekeerde plank met knie intrekken en tricep dip.
    • Ga zitten op de stoel of bank en plaats handen tegen dijbenen. Strek je benen en plaats je hielen in de grond. Schuif je bips van de bank af en breng je heupen omhoog zodat je in een omgekeerde plankpositie komt. Let erop dat je je heupen niet richting de grond laat zakken, maar duw ze continu omhoog. Trek één voor één een knie richting je borst en buig vervolgens je ellebogen en strek ze weer uit (tricep dip). (50 seconden en dan direct verder met oefening 1)

De 10 minuten workout voor Mooie armen en benen

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mooie armen en Mooie benen workout

Plaats een reactie


*