Page content

Mini-workout voor buik, onderrug en taille

train-je-buik-rug-taille

Een platte buik, een sterke rug, een slanke taille, en ja, zelfs die billen ga je voelen in deze mini workout van slechts 3 minuten. Naast een matje heb je verder niets nodig. Aan de slag dus!

Taille, buik en onderrug trainen

Press play voor de workout en laat onderaan de pagina een reactie achter over wat je van deze workout vond. Veel plezier, succes en de nodige spierpijn toegewenst!

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!
TIP: Mis geen enkele workout en word lid van de GinFit CLUB!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mini-workout voor buik, onderrug en taille

Plaats een reactie


*