Page content

Mini workout voor buik- en rugspieren

mini-workout-buik-rugspieren

Een workout van 4 minuten voor buik- en rugspieren. Maar je zult ook je armen en schouders gaan voelen omdat je veel vanuit de plankpositie zult werken.

Buik- en rugspieren trainen, ook voor beginners

Drie effectieve manieren om deze workout toe passen:

  1. Deze workout is redelijk statisch. Dat betekent dat je goed kunt werken aan je (basis)techniek waardoor deze workout zeer geschikt is voor beginners.
  2. Daarnaast kun je deze workout bij uitstek integreren in de warming up routine. In een goede warming up zou je namelijk je corespieren moeten activeren en dat doe je absoluut met deze workout.
  3. Juist omdat de workout redelijk rustig is, kun je 'm prima doen vlak na het ontwaken of vlak voor het slapen gaan.

Mini-workout voor de core

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mini workout voor buik- en rugspieren

Plaats een reactie


*