Page content

Mini Workout voor Buik, Armen, Schouders

Het is een buikspierenworkout, maar je gebruikt veel je armen en schouders, dus die train je lekker mee. De totale workout duurt slechts 4,5 minuut.

Train je Buik, Core, Armen en Schouders

Vaak wanneer we onze corespieren trainen doen we tevens een beroep op de armen en schouders. Zo ook in deze workout. Ik voelde het in elk geval goed!

Andere aspecten die in deze workout terugkomen zijn mobiliteit en balans. De oefeningen zijn namelijk niet standaard buik- of coreoefeningen. Misschien vallen ze wel een beetje buiten je comfort zone? Dus dat je ze niet zo leuk vindt om te doen omdat ze moeilijk voor je zijn.

Maar je weet wat ze zeggen, toch? "Life begins at the end of your comfort zone". En bovendien:

If it doesn't challenge you, it doesn't change you

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mini Workout voor Buik, Armen, Schouders

Plaats een reactie


*