Page content

Mijn inspiratie- en motivatiebron

mijn-inspiratie-en-motivatie-bron

Mijn motivatie- en inspiratiebron? Dat ben jij!

Mijn drijfveer om te starten met Mama Stralend Fit was (en is) om zoveel mogelijk mama's, vrouwen, en ALLE mensen te inspireren, te motiveren, gezonder te leven omdat zij dan - net als ik - zouden kunnen ervaren hoeveel meer je kunt genieten van het leven.

Dat mijn missie nu al harstikke geslaagd is, blijkt wel uit de vele lieve en mooie reacties die ik ontvang. Het leuke is dat het twee kanten op werkt: het is mijn doel / missie / wens om joú te inspireren, maar tegelijkertijd inspireer en motiveer jij mij: want bij alles wat ik doe - of ik nu lees, studeer, een workout voorbereid, een nieuw recept probeer, een bepaalde ervaring heb, ergens tegenaan loop, tegenop zie, een nieuw inzicht verwerf, wat dan ook - vraag ik me af of dat voor jou ook interessant zou kunnen zijn en of ik daar wellicht een blog aan kan wijden, of het in mijn programma kan opnemen, zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen.


Hoi Ginny,
 
I did it! Ik ben klaar! Ik ben zo trots op mezelf! En op jou!
Ik heb alles in mijn dagboek verwerkt. En ik heb al weer een nieuw schema gemaakt. Want ik ga nu natuurlijk niet meer stoppen.
 
Bedankt voor alles lieve Ginny en een hele dikke knuffel door de computer heen
A.

Beste Ginny,
Graag wil ik je nog even laten weten hoe blij ik met je ben!!
Bijna elke dag doe ik een oefening uit het 40 dagen programma of een 3x3 workout!
En ik voel me er super bij!
Dus bij deze: super bedankt! En ga vooral zo door!!
Groetjes,
M.

Hallo Ginny,
Bedankt voor jouw attente mail. Ben ik heel erg blij mee.
De link werkte en ik vind het een superartikel. Ik zie dat ik qua producten al best goed op weg ben, maar geen kaas en rundvlees… oei… (ga ik aan werken J)
Heel goed dat je mij tipt over jouw programma. Niet brutaal, hoor. Juist attent.
Op dit moment ben ik begonnen met turnen (jawel, op mijn 40e doe ik ineens handstanden, radslagen etc.). Daar komen al veel oefeningen bij kijken. Voor nu genoeg, mijn buikspieren weten niet wat hen overkomt, haha!
Maar ik kan me voorstellen dat ik een keer instap bij een programma van jou. Jouw filmpjes spreken enorm aan. Voorbeelden helpen mij. Dus tot later!
Fijne dag en nogmaals bedankt,
S.

Beste Ginny,
 
Wat een geweldig programma heb je gemaakt! Het is het 1ste programma wat ik heb aangeschaft maar het werkt fantastisch! Je motiveert goed en de dagelijkse emails helpen echt om beweging in je dagelijks routine in te passen. Wanneer ik een keer echt niet kan haal ik de workout in op een rustdag. Ook ben ik op mijn voedig aan het letten en ik ben dan ook al meerdere kilo's en centimeters in omvang verloren. Happy me!

Hoi Ginny ,
Allereerst vind ik je programma's top, maar als je dat nog kan herinneren wist je dat wel al.
Je vraagt om feedback, ik vind het ook leuk om je dat te geven en om eerlijk te zijn, daarbij ben je in het mail contact ook erg gezellig.
Begin dit jaar heb ik een programma mogen testen, met goed resultaat, hierna heb ik het 40 dagen programma gedaan, ging ook best goed.
Van de zomer heb ik echt een hele drukke periode gehad waarbij ik zo12/13 uur van huis was, toen ging het sporten niet zo goed, alleen een beetje yoga. Het is gewoon lastig om het weer op te pakken , als je in de flow zit doe je het gewoon, als je er uit raakt is het lastig om weer terug te komen.
En ik weet dat ik me er beter doorvoel..... Zucht 😉 haha
Het helpt gewoon om een stok achter de deur te hebben of als je het ergens voor doet!
Nu ga ik wel weer beginnen ik wil wintersport klaar zijn.

Doe iets voor een ander en help jezelf

Tijdens de suikerchallenge doe ik elke keer mee. Je denkt misschien dat ik altijd de juiste keuzes maak qua voeding en beweging, maar ik ben ook maar gewoon een mens en de suikerverslaving ligt bij mij net zo goed op de loer. Doordat er zoveel mensen meedoen - inclusief mijn personal training klanten die ik meerdere malen per week zie - heb ik direct een hele goeie stok achter de deur om 'het juiste voorbeeld' te geven.
Ook al vragen mijn klanten er nooit naar, en word ik door niemand gecontroleerd, dan nóg doe ik mijn best, misschien wel voor een schoon geweten? Ik weet het niet. Dat geeft ook niet, het wérkt in ieder geval en dat vind ik fijn.

Elkaar motiveren en inspireren

Alles staat met alles in verbinding, dat is een oeroude Natuurwet die je hier heel duidelijk terugziet: ik help jou en tegelijkertijd help ik mezelf. Want dankzij jou - als lezeres en/of als deelneemster aan één van mijn programma's / challenges - blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik groeien. Dankzij jou probeer ik nieuwe dingen op het gebied van voeding en beweging.

Zo word ook ik telkens een stukje gezonder, sterker en fitter waardoor ik nóg meer kan genieten van mijn allergrootste passie: het LEVEN ZELF !

En jij? Jij wordt ook gezonder, sterker, strakker en fitter. Daardoor voel je je lekkerder in je vel. Ga je meer stralen. Kom je meer in je eigen kracht. Krijg je meer zelfvertrouwen. Kun je meer genieten van het leven. En niet alleen jij. Ook de mensen om jou heen. Je partner, je kinderen, familie, vrienden, collega's. Op jouw beurt inspireer jij hen. Misschien zonder dat je het weet.

Het is een kettingreactie en iedere schakel daarin is belangrijk. Daarom wil ik je graag bedanken: dankjewel dat je een fan bent van Mama Stralend Fit, want dankzij jou doe ik wat ik doe. Dat is toch prachtig?!

Laat hieronder in een reactie achter hoe jij - door iets voor een ander te doen - tegelijkertijd jezelf helpt.
Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Mijn inspiratie- en motivatiebron

Plaats een reactie


*