Page content

Meer Energie door gezonde voeding en de juiste keuzes

meer-energie-door-gezonde-voeding-en-de-juiste-keuzes

Het maken van de juiste keuzes op gebied van voeding en beweging zorgt voor meer energie. Klinkt logisch? Waarom maken we dan toch zo vaak de verkeerde keuze? In dit vlog leer je welke voeding zorgt voor meer of juist voor minder energie. Neem 5 minuutjes de tijd om dit vlog te bekijken. Pas de tips toe en voel je heerlijk energiek!

Meer energie door voeding

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van dit vlog vond? Alvast bedankt.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Meer Energie door gezonde voeding en de juiste keuzes


Door Corny op 15 augustus 2013

Beste Ginny,

Dit is absoluut waar! Sinds de suikerchallenge van vorig jaar eet ik minder suiker. Ook eet ik meer groenten en van fruit eet ik sowieso al voldoende. Ook eet ik na het avondeten, met steeds minder vlees, niks meer! Ik krijg meer energie! Ik moet wel erbij zeggen dat je daarbij ook de 30 minuten extra bewegen toepas; wij doen dat door 's avonds een tuttig rondje van 1 uur te wandelen in plaats van bankhangen. Ik slaap hierdoor ook beter. En meer energie betekent een mooiere uitstraling en een gelukkiger en gezonder mens!!! Dank je wel, Ginny


Door Ginny op 15 augustus 2013

Dat vind ik nou echt een leuke reactie, Corny! Ik word altijd heel blij wanneer ik lees dat mijn tips écht werken voor jullie. Ga zo door, zou ik zeggen!
En ja, ik ben het zó met je eens: meer energie betekent een mooiere uitstraling en een gelukkiger en geoznder mens 😉

Plaats een reactie


*