Stampot met spinazie, feta, zongedroogde tomaat en geroosterde pijnboompitjes, wat een feest! Zowel warm als koud lekker, dus ideaal om in een bakje mee te nemen als volwaardig lunchgerecht. Supermakkelijk te maken, kan niet fout gaan, dus volledig dummie-proof koken met enkel verse en pure ingrediënten. Heerlijk toch?
Stampot met spinazie, feta en zongedroogde tomaat
Wat heb je nodig voor de mediterraanse spinaziestampot? (2 personen)
- ongeveer 100 gr aardappelen p.p., gekookt
- minimaal 300 gram verse spinazie
- potje zongedroogde tomaten (in olie), evt in kleinere stukjes gesneden
- 120 gr fetakaas in blokjes
- 2-3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
Hoe maak je de mediterraanse spinaziestampot?
- Stamp de gekookte aardappelen zoveel mogelijk tot puree
- Meng er alle overige ingrediënten doorheen en roer goed door
- evt nog even extra opwarmen onder voortdurend roeren om aanbakken te voorkomen
Zie ook: Bietenstampot
Comment Section
0 reacties op “ Mediterraanse stampot met spinazie, feta en zongedroogde tomaat”