Page content

Maximale coretraining

maximale-coretraining

Mini-workout voor maximale coretraining. Slechts 4,5 minuut. Nieuwe mini workout speciaal voor de buikspieren. Je kunt je als het ware zo uit je bed laten vallen en direct starten aan je buikspieren sessie 🙂

Coretraining

De oefeningen zijn allemaal voor je buik- en rugspieren, oftewel de core. Het zijn niet de makkelijkste oefeningen, dus in de video geef ik suggesties om het wat lichter te maken als het niet direct lukt.
Probeer wel naar dit niveau toe te werken, bouw het gewoon rustig op.
Als je na een tijdje merkt dat een bepaalde oefening je gemakkelijk af gaat, dan is het tijd om de zwaardere optie te proberen en je lichaam weer nieuwe prikkels te geven, want nieuwe prikkels zorgen voor resultaat!

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Maximale coretraining

Plaats een reactie


*