Page content

Korte training voor méér resultaat

korte-training-voor-meer-resultaat

Een korte maar intensieve workout. Dát is het geheim voor een slank en strak lichaam. Het is een fabel dat je minimaal 20 minuten moet sporten voordat je vet gaat verbranden. Wetenschappelijk onderzoek heeft meermaals uitgewezen dat kort, maar intensief sporten effectiever is voor het verbeteren van sportprestaties en het verbranden van vet.

In deze video leg ik je uit hoe het werkt én uiteraard sluit ik af met een MAXIMALE mini-workout (anderhalve minuut).

Superkorte workout voor MAXIMAAL RESULTAAT

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Wat gebeurt er nu precies met het lichaam tijdens deze - en andere - kort, maar superintensieve workouts?

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Korte training voor méér resultaat

Plaats een reactie


*