Page content

Kom in je kracht door de juiste 'styling'

Door gastblogger Kim Vos

Het is alweer bijna oktober. Nog even en de herfst gaat echt z'n best doen. Ik mis de zon nu al, maar de zomer van 2013 zal ik niet snel vergeten. Een 16-jaar oude droom van mij is eind augustus uitgekomen:

De Bdifferent MODEL BAG 

De perfecte ondersteuning voor het model in 1 tas.
Ginny is ook een onderdeel van de MODEL BAG, en omdat ik zo ongelooflijk blij ben met onze samenwerking wil ik graag een korte uitleg geven:

De Bdifferent MODEL BAG > EVERYTHING A MODEL NEEDS IN ONE BAG

Kennis, begeleiding en producten - in een stijlvolle en goed gevulde tas.

*CATWALK TRAINING als verzorging van de geest *VOEDINGS-, HUIDVERZORGINGS- & SPORTADVIES, *de verzorging van de buiten- en binnenkant.

 

De kern van iedere Bdifferent MODEL BAG is praktische kennis en intensieve begeleiding. Hierdoor komt het mens achter het model zelfbewust en sterk in de schoenen te staan en ontstaat het fundament waarop een model gezond kan bouwen en haar werk professioneel kan uitvoeren.
Mocht je hier meer over willen lezen en of weten, neem dan een kijkje op onze website: www.Bdifferent.org

Mensen in hun kracht zetten.

Oké, over naar de orde van de dag. Dit keer kom ik niet met een typisch "Kim-blog", maar wil ik iets anders met jullie delen. De laatste jaren kruist mijn pad vaak met imagostyliste Dyanne Beekman, - (de meesten kennen haar van het programma 'looking good' op RTL4) - alleen kwam het tot nog toe nooit tot een echt gesprek. Mijn gevoel vertelde me dat wij wel eens veel overeenkomsten zouden kunnen hebben. Dit gevoel bleek wederzijds en zodoende werd er deze week een afspraak van een half uur in de agenda's gepland. Veel te kort, maar meer tijd was er niet en we wilden elkaar toch echt even ontmoeten...

Wauw, wat een klik! Ik zal niet teveel in girlie girlie talk verzanden, maar de agenda's werden aan de kant geschoven en anderhalf uur later was het duidelijk dat wij van dezelfde bloedgroep zijn. Allebei hebben we de drang om mensen in hun kracht te zetten, ze te laten schijnen. Ik probeer het te doen met catwalktraining en zij met styling.

Ik ging naar huis met een mooi kado... haar 1ste boek.

'Styling' van de binnenkant

Nu is het niet mijn bedoeling om plat een boek van haar te promoten, maar het is écht een top boek, gemaakt voor vrouwen die durven. Voor vrouwen die het onderste uit de kan willen halen van 'het vrouw zijn'.
Voor vrouwen met stijl, die speels in het leven staan en dicht bij zichzelf proberen te blijven.

Volgens mij zien we onszelf allemaal het liefst zo, en Dyanne reikt je tools aan, die echt helpen om met andere ogen naar jezelf te kijken. Het een keer compleet anders te doen. Ze 'styled' niet alleen van buiten, maar dus ook van binnen. Ik werd oprecht blij van het boek en weet misschien je interesse te wekken met het volgende citaat:

Dyanne vertelt, "Ik wil, kan en doe vanalles, maar wanneer moeten moeten wordt, houd ik het niet vol. Er zitten nog altijd maar 24 uur in een dag. Als je over je eigen grenzen heen gaat, dan kun je niet meer lief, aardig en scherp zijn, terwijl je daar juist zo druk mee bent. Besef dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen. Gun het jezelf en bepaal je eigen agenda".

Het boek introduceert Dyanne als volgt:

"Dyanne Beekman vindt als imagostyliste mode en trends niet het belangrijkste; waar het om draait is te weten wíe je bent en wát je wilt uitstralen. Alleen is dat vaak het probleem: in alle drukte zijn we vergeten wie we nu werkelijk zijn. In dit boek laat Dyanne je bewust naar jezelf kijken en zorgt ze ervoor dat je buitenkant klopt met je binnenkant.

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Kom in je kracht door de juiste 'styling'

Plaats een reactie


*