Page content

Knieklachten binnenkant knie: oorzaak en herstel

knieklachten-binnenkant-knie

Knieklachten. Hoe ontstaan ze en wat kun je zelf doen om het herstel te bevorderen? Fysiotherapeute Carmen van Actief en Gezond Fysio legt het heel duidelijk uit. Vandaag behandelen we de knieklachten aan de binnenkant van de knie. In volgende blogs belichten we knieklachten aan de zijkant (buitenkant), en aan de boven- plus de onderkant van de knie(schijf). 

Knieklachten binnenkant knie: ontstaan en herstel?

PS. Om de kwaliteit van de video te bewaren heb ik ervoor gekozen het Mama Stralend Fit intro niet te verwijderen.
Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Knieklachten binnenkant knie: oorzaak en herstel

Plaats een reactie


*