Page content

Inspiratie voor een suikervrije lifestyle

14-dagen-geen-suiker-eten Gefeliciteerd, het is je gelukt! Je hebt de 14 dagen GÉÉN SUIKER Challenge overleefd. Dit is een mooie stap  naar een gezonder eetpatroon. Let wel, je jarenlange suikergebruik kun je niet in 2 weken "rechttrekken". Je bent je waarschijnlijk bewuster geworden van je "suikergebruik". Zeker omdat suiker in zoveel producten zit, waarvan je het niet verwacht. Hopelijk voel je je ook fitter, energieker en lichter in je hoofd? Of vond je het lastig om op zoek te gaan naar alternatieven? Ik ben benieuwd hoe je vanaf maandag verder gaat?

Ik kan mij voorstellen dat je meer informatie en inspiratie kan gebruiken. Een fijn boek is 100% suikervrij in 30 dagen van Carola van Bemmelen. Ze past het 3-fasen plan toe om af te kicken van suiker en snelle koolhydraten.  In het boek staan allerlei recepten om mee te variëren voor elk eetmoment. Ook staan er voorbeeldmenus en praktische tips in. Alle ingrediënten zijn ook nog eens in de supermarkt verkrijgbaar. Het praktische stappenplannen zorgt ervoor dat het je zal lukken. En goed nieuws, want medio februari komt het kookboek uit, dat is vast ook een aanrader.

Ik heb jullie met veel plezier geholpen met tips en suikervrije recepten. Ik coach je naar een gezonder en vooral lekker eetpatroon. Kijk eens op Lekker eten met Linda voor meer recepten en voedingsadviezen.  

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Inspiratie voor een suikervrije lifestyle

Plaats een reactie


*