Page content

In 12 minuten Slanke Benen & Mooie Billen

slanke-benen-en-mooie-billen-workout

Wil jij 12 minuten lang alleen maar benen en billen trainen? De grote spiergroepen effectief aanpakken? De vetverbranding stimuleren? Slanke benen en mooie billen krijgen? Dan is deze 3x3 workout perfect voor jou!

4 oefeningen voor benen en billen

De workout bestaat uit 4 oefeningen waardoor je 12 minuten traint in plaats van de gebruikelijke 9. Maar het is voor een héél goed doel, namelijk slanke benen en mooie billen, dus daar heb je vast 3 minuten extra voor over, nietwaar?

In de eerste 4 minuten van het filmpje leg ik de oefeningen aan je uit. Kijk en luister even goed naar de instructies voor een zo veilig en effectief mogelijke workout.

Vergeet niet een warming up én een cooling down of stretches te doen.
Veel succes en veel plezier!

3x3 workout voor slanke benen en mooie billen

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Ik hoor graag wat je van deze workout vond.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

4 reacties op “ In 12 minuten Slanke Benen & Mooie Billen


Door Atie op 12 mei 2015

Ginny, dank je wel voor weer een fijne oefening voor de been spiertjes. Heerlijk om zo je dag te beginnen !


Door Ginny op 12 mei 2015

Graag gedaan, Atie. Jij bedankt dat je 'm hebt gedaan. Nog een mooie dag gewenst!


Door Marion Schokker op 19 mei 2015

Dag Ginny,

Ik ben blij dat ik je per toeval op het Internet hebt ontdekt! Ik doe nu sinds een week elke dag een andere workout, warming up en cooling down op de loopband. Liefst ook iedere dag 100 squats. Juist omdat de workouts zo kort duren zie ik er niet tegenop en als ik klaar ben doe ik het liefst nog wat squats of lekker rennen op de loopband want je zit dan toch in een bepaalde flow.

Ik voel nu spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had, dat geeft me ook het gevoel dat ik goed bezig ben!

Ik ben me altijd bewust van wat ik eet maar nu ben ik er nog bewuster mee bezig en veel meer water drink ik.

Ik heb m'n hele leven al best zware benen en cellulitis terwijl ik voor de rest niet zwaar ben dus ik hoop nu echt dat het resultaat gaat opleveren. Heb je nog tips voor me dan hoor ik ze graag.

Ik zal je op de hoogte houden van mijn ontwikkeling.

Met vriendelijke groet Marion


Door Ginny op 20 mei 2015

Hoi Marion,
Wat een onwijs leuke en enthousiaste mail van jou, zeg!Goed bezig! Voor wat betreft cellulitis: had ik zelf ook altijd last van, nu (vrijwel) niet meer. Mijn tips: sporten, gezonde voeding, veel drinken (water, thee, kokoswater, koffie) en dagelijks masseren (ik gebruik gewoon kokosolie of sesamolie, terwijl ik me vroeger gek heb gesmeerd met al die anti-cellulitis zalfjes die nooit werkten) 😉

Succes!

Plaats een reactie


*