Page content

Hoe gezond zijn dadels?

hoe-gezond-zijn-dadels-?

Een dadel is een natuurlijke suikervervanger, boordevol vitaminen en mineralen en hij is echt gezond voor je. Maar... het blijft een calorierijke suikerbom. Goede suiker of niet. Graag wil ik je belangrijke informatie meegeven over de dadel via mijn vlog (max 4 minuutjes van je tijd)

Zijn dadels gezond?

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van dit vlog vond? Alvast bedankt.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Hoe gezond zijn dadels?


Door Janny op 4 september 2015

Dankje Ginny voor deze waardevolle info over dadels!


Door Ginny op 4 september 2015

Graag gedaan, Janny!

Plaats een reactie


*