Page content

gefeliciteerd

GEFELICITEERD!

JIJ BENT ÉÉN VAN DE 30 WINNAARS DIE GEBRUIK MAG MAKEN VAN DE SPECIALE AANBIEDING!

Zou jij dit willen?

Meer ENERGIE? Je lekker FIT voelen? STRAK, SLANK en STERK zijn?

“ Voel je fit en wees trots op je lijf met mijn programma: in 30 dagen een NEW YOU”

personal-trainer-ginny-mulders Afzender: Ginny Mulders (Personal Trainer)
Datum: 18 februari 2014

Mijn naam is Ginny Mulders, auteur van het E-Book “De succesformule voor een platte, strakke én gezonde buik”. Al jaren begeleid ik als Personal Trainer mensen op hun weg naar een fitter, slanker en sterker lichaam, een gezondere levensstijl en een gelukkiger leven. Sinds 2013 heb ik met mijn " 40 dagen PLATTE BUIK" programma honderden dames online kunnen helpen.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dat misschien dat je er klaar voor bent om jezelf op de eerste plaats te zetten? Dat je bereid bent om tijd en energie te investeren in goede voeding, in ontspanning en in beweging. Je hebt je misschien gerealiseerd dat pas wanneer jíj straalt, je ook anderen kunt laten stralen?

Is dit wat jij wilt?

  • ..Stralen
  • ..Gezonder eten?
  • ..Minder snoepen / suiker?
  • ..Meer bewegen?
  • ..Meer tijd voor jezelf?
  • ..Een paar kilo's kwijtraken?

Dankzij mijn allernieuwste “30 dagen een NEW YOU”programma liggen al deze zaken voor iedereen binnen handbereik. Dus ook voor jou.

in-30-dagen-een-new-you

Aanbieding 30 dagen NEW YOU programma

voor slechts 47 euro inclusief BTW

Dit is wat testpersonen ervaren tijdens het programma “In 30 dagen een NEW YOU met Mama Stralend Fit”

Mijn Buikspieren zien er beter uit dan ooit!

New You Leonie Het New You programma heeft super voor mij gewerkt omdat het behapbaar is. Elke dag ongeveer 20 minuutjes sporten, dat is voor iedereen te doen als je het echt wilt. Daarnaast vond ik het fijn dat ik de workout video’s overal kon bekijken, via mijn telefoon, op de computer maar ook op mijn i-pad.

Daarnaast is het prettig dat er ook rustdagen ingebouwd zijn, dan heb je af en toe ook even het gevoel dat je niets "hoeft".

Als resultaat heeft het mij gebracht dat mijn buikspieren er beter uitzien dan ooit. Ook mijn bovenlichaam en benen zijn veel mooier gevormd en sterker geworden. Bovendien heb ik door het programma weer meer zin gekregen om ook mijn hardlopen op te pakken.

Leonie.

Hier zit een fitte, tevreden dame die gewoon lekker op deze manier doorgaat. Het programma dat je kunt doen op je eigen niveau

Super om te ervaren wat een relatief kleine aanpassing in je eet- en beweeggedrag doet. Bewustwording is in deze het belangrijkst; de juiste keuzes maken en bedenken wát en hoe je dingen wilt aanpakken. Hier zit een fitte, tevreden dame die gewoon lekker op deze manier doorgaat.

Het programma werkt voor mij omdat ik het op mijn eigen manier kan doen op elk gewenst moment en op elke plek! De stok achter de deur door de dagelijkse mails en de bemoedigende workouts is super! Dit programma zet je aan tot (weer) nieuwe levensstijl die je "makkelijk” vast kunt houden; het stopt wat mij betreft niet na de 30 dagen en zo zou het denk ik voor een ieder moeten werken. Ik ben me bewust van wat ik doe, eet en drink en HOE ik hiermee verder wil gaan.

De resultaten zijn ook niet gering: Bij de fittest doe ik gemiddeld per onderdeel 4 herhalingen méér, en mijn wekelijkse training op de sportschool laat absoluut grote sprongen vooruit zien, HEERLIJK!
Gewicht: -4 kg
Totaal centimeters: -22
Helemaal TOP dus!

Barbara

De dagelijkse Corien van duijn - new you e-mails stimuleren om door te gaan.

Het New You programma is heel simpel en makkelijk in te passen in je dagelijkse leven. Iedere dag krijg je een leuke e-mail met tips en een workout. De oefeningen zijn simpel, met als groot voordeel: ze zijn uit te voeren in je eigen huiskamer. De dagelijkse e-mails zijn voor mij een stok achter de deur om door te gaan.
Tijdens het programma heb ik veel inzicht gekregen in voedingstoffen en wat voor uitwerkingen deze kunnen hebben op je lichaam. Na 30 dagen voel ik mij veel fitter en zit strakker in mijn vel. Laat de zomer maar komen!

Corien

Het heeft een enorme boost gegeven!

Het programma werkt voor mij omdat het kort en duidelijk is. Het past makkelijk in mijn dagelijkse routine en de persoonlijke aanpak van Ginny vind ik erg prettig. Rhodi

Na 30 dagen ben ik bijna 4 kg kwijt en ik merk in mijn fit-testen dat ik sterker ben geworden. Dit heeft mij zeker een ander gevoel over mijn lichaam gegeven, met name omdat ik weer wat kleding van 'vroeger' aankan. Belangrijker nog dan dat is dat ik mij weer fitter en energieker voel. Het heeft een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke 'NEW-YOU' project. Ik ga zeker door met dit programma, in combinatie met de 3x3 oefeningen op de website.

Rhodi

Soms moet je iets gewoon doen om zelf te ervaren dat het werkt!

Er is inderdaad een New You geboren! Mijn einddoel heb ik nog niet behaald, dat is ook helemaal niet realistisch in 30 dagen maar belangrijker: de eerste moeilijke stap is gezet.

Ik heb veel gehad aan het programma en ben me een stuk bewuster geworden van mijn voedingspatroon. Daarnaast heb ik mogen ervaren dat ik sporten wel leuk vindt en het zelfs mis als ik een dagje niet sport 😉

Het programma werkt voor mij omdat ik geen smoesjes kan verzinnen om niet te sporten. Ik hoef de deur niet uit, ik ben niet aan een tijd gebonden, en het kost me dagelijks niet al te veel tijd zodat de overige zaken ook door kunnen gaan. Ik hoef er dus niks voor in te leveren, hooguit de tijd die ik anders lui op de bank zou hangen. Daarnaast vind ik de combinatie van op mijn voeding letten en sporten perfect. In het begin is het wat betreft de voeding wel even uitzoeken hoe en wat maar daar komt al vrij snel duidelijkheid in dankzij de menutips en recepten op de website.

De challenges van het programma hebben me uitgedaagd om goed op mijn voeding te blijven letten en hebben een logische volgorde.
Wat me het meest heeft verbaasd is het feit dat ik zo snel resultaat had met het programma, na twee weken was ik al 8 cm. ter hoogte van mijn buiknavel kwijt!

Tijdens deze 30 dagen ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen, heb ik nog nooit eerder zoveel gesport en... met plezier! In deze 30 dagen ben ik me energieker, vrolijker, sterker en fitter gaan voelen. Ik heb leren doorzetten en ben me er bewust van geworden dat het enorm belangrijk is om dagelijks wat tijd voor mezelf te nemen. Dit staat naast mijn andere prioriteiten nu op nummer 1 in plaats van ergens achteraan.

Maaijke

Dé perfecte methode om fit, energiek, slank en strak te worden én te blijven!

Het programma “In 30 dagen een NEW YOU met Mama Stralend Fit", is perfect voor iedere dame die strak, slank en fit wil worden, en dat het liefste doet in het comfort van haar eigen omgeving op het door haar zelf gewenste tijdstip.
Het programma bestaat uit workouts die maximaal 30 minuten duren (inclusief warming up en cooling down).

De workouts

 • Zijn te doen zonder gebruikmaking van fitnessmaterialen.
 • Zijn toegankelijk voor verschillende fitheidniveaus: Uitdagend voor gevorderden en gemakkelijk voor beginners.
 • Kun je in je eigen huiskamer / hotelkamer uitvoeren.
 • Trainen alle spiergroepen (benen, billen, buik, armen, borst, rug) voor een mooi, strak, fit en slank lichaam.
 • Zorgen voor sterkere buikspieren en een sterkere onderrug.
 • Verbeteren je conditie en maken dat je je fitter voelt.
 • Geven zelfvertrouwen
 • Laten je stralen

MSF IPAD

Het 30 Dagen NEW YOU Programma is heel compleet;

 • Je ontvangt iedere dag een e-mail met de workout van de dag die je thuis kunt uitvoeren.
 • Bij iedere workout ontvang je een instructie video, warming up en cooling down.
 • De dagelijkse e-mail bevat motiverende tips.
 • Aan het begin van het programma krijg je een handige handout met daarin menusuggesties, scorekaarten en een dagboek dat je desgewenst kunt bijhouden.
 • De menusuggesties samen met verschillende Challenges geven je inzicht in je voedingspatroon.
 • Je krijgt toegang tot de speciale programma website.
 • In de besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen en elkaar vragen stellen.

De 5 Voordelen van dit unieke thuis train programma

 • Het thuis train programma is een online fitness programma met workouts die per e-mail worden toegestuurd.
 • Je kunt trainen op elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.
 • Dagelijks ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe workout klaar staat. Zo blijft je aandacht erbij! Het is een goede stok achter de deur.
 • Het programma is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.
 • Je bespaart tijd, want je hoeft nergens naartoe te gaan (zelfs niet naar een fitnessclub) en volgt de workouts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
 • Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Motivatie en inspiratie via de speciale Facebook groep

Tijdens het volgen van het programma "30 dagen NEW YOU met Mama Stralend Fit", kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een een gezonde en actieve levensstijl met jou doet. Speciaal voor de deelnemers van het online programma is er een besloten facebook groep. Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen.

Word je bewust van je voeding met de
4 challenges. Clipboard09

 • 7 dagen zonder suiker Challenge
 • 7 dagen meer water drinken Challenge
 • 7 dagen minder tarwe (brood) Challenge
 • 7 dagen na 19.30 niets meer eten Challenge

Is het programma “In 30 dagen een NEW YOU met Mama Stralend Fit” iets voor mij?

Beantwoord de volgende 5 vragen om hier achter te komen:

   1. Wil je energieker zijn en je fit voelen?
   2. Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
   3. Wil je meer bewust omgaan met voeding?
   4. Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
   5. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA hebt beantwoord , dan is mijn programma gemaakt voor jou!

klik hier om direct toegang te krijgen tot ons new you programma >>>

Nu tijdelijk Speciale Bonussen voor snelle beslissers!

Je ontvangt nu bij het programma "In 30 dagen een NEW YOU met Mama Stralend Fit" tijdelijk de volgende extra's;

handboek-new-you BONUS 1
E-book "In 30 dagen een NEW YOU" t.w.v. €17,95

Onmisbaar tijdens het programma: Het Handige Handboek "In 30 dagen een NEW YOU". Dit boek ga je dagelijks actief gebruiken voor o.a. het bijhouden van de resultaten en het noteren van je scores. Het handboek bevat je workout schema en meer dan genoeg menusuggesties die je helpen om in die 30 dagen grote sprongen vooruit te maken. Je vindt er tevens een dagboek waarin je dagelijks je ups en downs, je leermomenten en overwinningen kunt noteren.
Het programma "In 30 dagen een NEW YOU met Mama Stralend Fit" is gemaakt in de hoop en in het vertrouwen dat het een springplank is naar een gezondere en actievere lifestyle. Dat vraagt om ACTIE en om FOCUS. Door er dagelijks actief mee bezig te zijn, creër je je eigen gezonde leven!
e-book t.w.v. €17,95 als naslagwerk. DVD bonus 30-dagen-new-you

BONUS 2
VIDEO WORKOUT "CORE AND MORE Workout" t.w.v. €17,95

Het belang van sterke buik- en onderrugspieren mag je niet onderschatten. Dat doe ik ook niet, en daarom heb ik als extraatje deze 3x3 core and more workout aan het programma toegevoegd. Zodra je je er klaar voor voelt, dan neem je deze workout mee in de dagelijkse of wekelijkse routine. Best pittig, maar het zal het waard zijn!
workout t.w.v. €17,95

BONUS 3
E-book "Groene Smoothie Recepten" t.w.v. €19,95

groene-smoothie Omdat je bij 'NEW YOU' direct denkt aan een 'nieuwe, frisse, schone start', krijg je dit smoothie receptenboek cadeau: voor een schone, frisse start van binnen .

Smoothies en groentesapjes zijn helemaal hip tegenwoordig en dat is niet voor niets. Het zijn bommetjes gezondheid, licht verteerbaar en goed opneembaar voor het lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos en de gezondheidsvoordelen zijn zeker niet gering.

Met een groene smoothie geef je je lichaam een kadootje.

Groene Smoothie recepten t.w.v. € 19,95 als naslagwerk

Klik hier om direct toegang te krijgen tot ons new you programma >>>

De totale waarde van deze cursus
INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN
Bedraagt € 122,85
Jouw investering is nu tijdelijk € 47,-

in-30-dagen-een-new-you

Wacht niet langer en start direct!

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!

Aanbieding 30 dagen NEW YOU programma

voor slechts 47 euro inclusief BTW


Niet goed? Geld terug garantie!

Ondanks dat ik het me niet kan voorstellen, zou het kunnen gebeuren dat het pakket je, om wat voor reden dan ook, niet bevalt. Mocht je, ondanks mijn hulp en ondersteuning, alsnog niet verder willen met het programma "In 30 dagen een NEW YOU met Mama Sralend Fit", dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op deze manier toch ruimschoots de tijd om te zien en ervaren dat óók jij in no-time een Stralend Fitte Mama kunt worden, zonder enig risico! Klik hier om direct toegang te krijgen tot ons new you programma >>>

Comment Section

0 reacties op “ gefeliciteerd

Plaats een reactie


*