Page content

Gefeliciteerd platte buik programma

GEFELICITEERD!

JIJ BENT ÉÉN VAN DE 30 WINNAARS DIE GEBRUIK MAG MAKEN VAN DE SPECIALE AANBIEDING!

Wat zou je ervan vinden als je…

Een PLATTE BUIK hebt? Lekker energiek zou zijn? Goed in je vel zit? Wat kilootjes kwijt bent?

Afzender: Ginny Mulders (Personal Trainer)
Datum: 6 februari 2015

Mijn naam is Ginny Mulders, auteur van het E-Book “De succesformule voor een platte, strakke én gezonde buik”. Al jaren begeleid ik als Personal Trainer mensen op hun weg naar een fitter, slanker en sterker lichaam, een gezondere levensstijl en een gelukkiger leven.

In mijn werk heb ik gemerkt dat vooral vrouwen moeite hebben met het vinden van een gezonde levensstijl omdat die niet altijd gemakkelijk lijkt in te passen in hun drukke (werk- en gezins)leven. Bovendien heeft een vrouw - meer dan een man - de neiging om veel rekening te houden met anderen in plaats van datgene te doen of te kiezen waar zíj zich fijn bij voelt.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dat misschien dat je er nu wel klaar voor bent om jezelf op de eerste plaats te zetten? Dat je bereid bent om tijd en energie te investeren in goede voeding, in ontspanning en in beweging. Je hebt je misschien gerealiseerd dat pas wanneer jíj straalt, je ook anderen kunt laten stralen?

“Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat..”

 • ..je niet tevreden bent over je huidige gewicht.
 • ..je niet tevreden bent over je lichaam .
 • ..je te weinig tijd hebt om regelmatig naar de fitnessclub te gaan.
 • ..je graag een platte buik wilt, maar geen duur lidmaatschap of dure personal trainer wilt of kunt betalen.
 • ..je graag in je eigen omgeving wilt sporten op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Wanneer je op één van deze vragen ‘Ja’ hebt geantwoord raad ik je aan om deze pagina aandachtig en woord-voor-woord te lezen en vandaag nog de stap te nemen ook een Stralend Fitte Mama te worden.

“ Voel jezelf energieker en wees trots op je lijf!”

Stel jezelf eens voor hoe het zou zijn om:

 • ..Weer blij te zijn met je lichaam en trots op een mooie, strakke buik
 • Om complimenten te krijgen van je vriend / partner / collega over hoe je straalt.
 • Centimeters in omvang te verliezen zodat je oude kleding weer past.
 • Voldoende energie te hebben om leuke dingen met gezin en vriendinnen te doen.
 • Je lichaam mooi te vinden en blij of op zijn minst tevreden te zijn metje gewicht.
 • Gevraagd te worden voor een stijlvolle foto reportage in de Elle of Beau Monde.

Oké, oké,... dat laatste is wellicht wat hoog gegrepen, maar volgens mij krijg je een aardig idee over hoe fijn het zou zijn om weer te stralen.

Dankzij mijn allernieuwste programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit” ligt STRALEN voor iedereen binnen handbereik. Dus ook voor jou.
Het programma is zorgvuldig getest door een gevarieerde groep dames. De resultaten na 40 dagen waren werkelijk verbluffend en ik ben dan ook ongelooflijk trots op het succes van dit programma, maar nog trotser op de behaalde resultaten van de deelnemers, want ze hebben er hard voor gewerkt.

Dit is wat deelnemers ervaren na het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit”

Ik pas mijn oude spijkerbroeken weer!

Ik ben erg blij dat ik gestart ben met het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit”. De dagelijkse emails hielpen mij enorm om door te zetten. En iedere dag een intensieve korte workout. Door de workouts die ik heb gedaan pas ik mijn oude spijkerbroek weer! Ginny heeft mij op een prettige manier gemotiveerd om door te gaan zodat ik de rest van mijn spijkerbroeken ook weer pas.
Melissa, 30 jaar

Mijn lijf wordt strakker en ik zie de belijning

Nooit geweten dat ik van deze korte, superintensieve workouts zo zou zweten, zoveel spierpijn krijg…. en dat het zoveel resultaat heeft! Ik ben sterker, strakker, fitter! Ik ga door!

Een groot voordeel van het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit” is dat je dagelijks een email ontvangt. Hierdoor werd ik aangemoedigd om slechts 15 minuten tijd te maken voor de workout. Met name het relatieve gemak van de oefeningen thuis, de easy opties voor als je nog niet zo sterk bent, en het feit dat het oefeningen van een kwartier zijn , maakt dat het past in de drukke levens van veel van mijn vriendinnen én vrienden!

Ik merk dat ik SIGNIFICANT sterker en energieker word!
En mijn lijf wordt strakker, ik zie de belijning 😉
Mira, 34 jaar

Ik voel me weer fit, met als toetje een plattere buik.

Op een verantwoorde manier bezig zijn met je lichaam en je lekker fit voelen met als toetje een plattere buik, zo omschrijf ik het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit” van Ginny Mulders.

Ik vond het erg prettig om dagelijks een instructie video te ontvangen van de workout. Hierdoor had ik het gevoel dat ik de workout zelf veilig en goed kon uitvoeren.

De video’s van Ginny zijn opgenomen in haar woonkamer, dit vond ik erg fijn omdat het je laat zien dat je niet naar een sportschool hoeft om effectief te trainen.

Ik zou het programma zeker aanraden bij anderen, omdat het programma je in staat stelt je eigen (sport)tijd in te delen en je niet afhankelijk bent van anderen, dit was voor mij zeker een pluspunt.
Leonie, 36 jaar

Sporten in je eigen omgeving en in je eigen tijd!

Het thuis train programma van Mama Stralend Fit is heel goed vol te houden. Mijn energie levels zijn omhoog geschoten en het geloof in mezelf komt terug. Daarnaast kan ik straks waarschijnlijk een nieuwe garderobe aanschaffen.

Tijdens de workout is er een klok in beeld, dit vind ik superhandig, je weet precies hoe lang de workout en desbetreffende oefening nog duurt.

Het grootse voordeel van het programma? Sporten in je eigen omgeving en in je eigen tijd. Ginny laat haar oefeningen zien in haar woonkamer. Het geeft aan dat als zij het in de woonkamer kan…kun jij het ook.

Ik was vergeten hoe lekker bewegen is, het kost me nog geen half uur per dag, en ik was al 5 cm kwijt halverwege het programma!
Miranda de Vries, 33 jaar

De workouts kosten mij maar maximaal 20 minuutjes per dag

Ginny inspireert me met haar enthousiasme. Wat ik fijn vind aan het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit”? De dagelijkse emails, en dat je de workouts in je eigen huiskamer kunt uitvoeren. Omdat er meerdere mogelijkheden voor een oefening door Ginny worden uitgelegd kun je kiezen voor de uitvoering die bij jouw lichaam past op dat moment.

Door het programma ben ik gezonder gaan eten en meer water gaan drinken. Ik voel mij energieker en zit beter in mijn vel zowel geestelijk als lichamelijk.

Ik vind het een geweldig programma waarmee ik in een korte tijd strakker en lekkerder in mijn vel zit. De workouts kosten mij maar maximaal 20 minuutjes per dag in mijn

eigen huiskamer! Ginny weet mij te motiveren door haar enthousiaste en professionele manier van het geven van de workouts. Zeker een aanrader! Ik zeg doen! Een blije stralende mama 🙂
Sandra, 36 jaar

Het werkt echt!

Het werkt echt, maar het is een investering, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je dit aan wilt gaan om je doel te bereiken dan zou ik zeggen: DOEN!
Kirsten, 36 jaar

Nooit gedacht dat ik zes dagen per week zou kunnen sporten. Met maximaal 20 minuten per dag zweten wordt maximaal resultaat behaald!

Het leuke in de eerste weken is om bijna elke dag een andere workout te krijgen. Dit zorgt voor een soort verrassingseffect 😉

De dagelijkse e-mails hadden vrijwel altijd een motiverende toon! Ze gaven je een gevoel trots op jezelf te mogen zijn. Ook de tips waren meestal nuttig en leuk om te lezen. Je bent aan het bewegen en gezond aan het eten, dan sta je ook open voor tips of nieuwe dingen op dit gebied.

Het meest zinvolle voor mij was mezelf ervan overtuigen dat zes keer per week sporten mogelijk is; dat het inpasbaar is in een vierdaagse werkweek met kind, man en hobbies ;-)))
Als ik zeg dat ik zes keer per week sport dan verklaren mensen me voor gek, maar dit programma laat zien dat het kan, met 20 minuten per dag het zweet op je rug werken en resultaten behalen! En dit onder enthousiaste begeleiding van Ginny die je fantastisch door de 40 dagen heen helpt!
Aagje, 37 jaar

De dagelijkse emails en facebook hebben mij geholpen!

Het 40 dagen programma is een hele leuke, inspirerende en laagdrempelige manier om dagelijks te bewegen.

De duur van de workouts draagt daar aan bij, maar vooral ook de enthousiaste manier van Ginny om het geheel te begeleiden. Ook al sta je alleen in je kamer of tent, ze geeft het gevoel dat je niet alleen traint. De dagelijkse mailtjes en de berichten op facebook houden het geheel actief en helpen om door te gaan.

Het 40 dagen programma heeft zéker geholpen om de omschakeling te maken naar het regelmatig sporten en bewegen en ik voel mij hierdoor een stuk beter!
Bettie, 52 jaar

Dé perfecte methode om fit, energiek, slank en strak te worden en te blijven!

Het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit’, is perfect voor iedere dame die strak, slank en fit wil worden, en dat het liefste doet in het comfort van haar eigen omgeving in de door haar zelf gekozen tijd.
Het programma bestaat uit workouts die maximaal 25 minuten duren (inclusief warming up en cooling down).

De workouts

 • Zijn te doen zonder gebruikmaking van fitnessmaterialen.
 • Zijn toegankelijk voor verschillende fitheidniveaus: Uitdagend voor gevorderden en gemakkelijk voor beginners.
 • Kun je in je eigen huiskamer / hotelkamer uitvoeren.
 • Trainen alle spiergroepen (benen, billen, buik, armen, borst, rug) voor een mooi, strak, fit en slank lichaam.
 • Zorgen voor sterkere buikspieren en een sterkere onderrug.
 • Verbeteren je conditie en maken dat je je fitter voelt.
 • Geven zelfvertrouwen
 • Laten je stralen

Het 40 Dagen Programma is heel compleet;

 • In 40 dagen leer je hoe jij een PLATTE BUIK kunt krijgen en kunt houden.
 • Je ontvangt iedere dag een e-mail met de workout van de dag die je thuis kunt uitvoeren.
 • De dagelijkse e-mail bevat bovendien motiverende tips, voedingsadviezen en een instructievideo die hoort bij de betreffende workout.
 • Je krijgt toegang tot de speciale programma website.
 • In de besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen en elkaar vragen stellen.
 • Aan het begin van het programma ontvang je een handige handout. Hierin vind je menusuggesties, scorekaarten en een dagboek dat je desgewenst kunt bijhouden.
 • Na 40 dagen zul je je fitter en energieker voelen, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon door te zetten.

De 5 Voordelen van dit unieke thuis train programma

 • Het thuis train programma is een online fitness programma met workouts die per e-mail worden toegestuurd.
 • Je kunt trainen op elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.
 • Dagelijks ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe workout klaar staat. Zo blijft je aandacht erbij! Het is een goede stok achter de deur.
 • Het programma is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.
 • Je bespaart tijd, want je hoeft nergens naartoe te gaan (zelfs niet naar een fitnessclub) en volgt de workouts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Motivatie en inspiratie via de speciale Facebook groep

Tijdens het volgen van het programma "In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit", kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een een gezonde en actieve levensstijl met jou doet. Speciaal voor de deelnemers van het online programma is er een besloten facebook groep. Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen.

Is het programma “In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit” iets voor mij?

Beantwoord de volgende 6 vragen om hier achter te komen:

 1. Wil je energieker zijn en je fit voelen?
 2. Wil je een strakke, platte buik?
 3. Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
 4. Wil je meer bewust omgaan met voeding?
 5. Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
 6. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je wilt graag meer weten over de juiste oefeningen voor een strakke buik, dan is mijn programma gemaakt voor jou!

Nu tijdelijk Speciale Bonussen voor snelle beslissers!

Je ontvangt nu bij het programma "In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit" tijdelijk de volgende extra's;

BONUS 1
E-book "In 40 dagen een PLATTE BUIK" t.w.v. €17,95

Onmisbaar tijdens het programma: Het Handige Handboek "In 40 dagen een PLATTE BUIK". Dit boek ga je dagelijks actief gebruiken voor o.a. het bijhouden van de resultaten en het noteren van je scores. Het handboek bevat je workoutschema en meer dan genoeg menusuggesties die je helpen om in die 40 dagen grote sprongen vooruit te maken. Je vindt er tevens een dagboek waarin je dagelijks je ups en downs, je leermomenten en overwinningen kunt noteren.
Het programma "In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Stralend Fit" is gemaakt in de hoop en in het vertrouwen dat het een springplank is naar een gezondere en actievere lifestyle. Dat vraagt om ACTIE en om FOCUS. Door er dagelijks actief mee bezig te zijn, creër je je eigen gezonde leven!
e-book t.w.v. €17,95 als naslagwerk.

BONUS 2
VIDEO WORKOUT "Power Core Workout" t.w.v. €17,95

Het belang van sterke buik- en onderrugspieren mag je niet onderschatten. Dat doe ik ook niet, en daarom heb ik als extraatje deze 3x3 core workout aan het programma toegevoegd. Zodra je je er klaar voor voelt, dan neem je deze workout mee in de dagelijkse of wekelijkse routine. Best pittig, maar het zal het waard zijn!
workout t.w.v. €17,95

 

Klik hier om direct toegang te krijgen tot ons platte buik programma >>>

De totale waarde van deze cursus
INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN
Bedraagt € 122,85
Jouw investering is nu tijdelijk € 67,-

Facebook Aanbieding: € 53,-

Wacht niet langer en geef jezelf dit programma cadeau!

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot ons platte buik programma >>>

Aanbieding 40 dagen strakke buik programma

van 122,85
voor slechts 67 euro
53 euro inclusief BTW

Niet goed? Geld terug garantie!

Ondanks dat ik het me niet kan voorstellen, zou het kunnen gebeuren dat het pakket je, om wat voor reden dan ook, niet bevalt. Mocht je, ondanks mijn hulp en ondersteuning, alsnog niet verder willen met het programma "In 40 dagen een PLATTE BUIK met Mama Sralend Fit", dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op deze manier toch ruimschoots de tijd om te zien en ervaren dat óók jij in no-time een Stralend Fitte Mama kunt worden, zonder enig risico! Klik hier om direct toegang te krijgen tot ons platte buik programma >>>

Comment Section

0 reacties op “ Gefeliciteerd platte buik programma

Plaats een reactie


*