Page content

Zomerse Fruitsalade met Radijs; snel en slank recept

Deze zomerse fruitsalade met radijs is in een handomdraai gemaakt en zeer geschikt als lunch- of bijgerecht bij bijvoorbeeld de BBQ, of wat te denken van een zomerse picknick?

Slanke zomersalade

Wat heb je nodig voor deze salade (voor 2 personen)?

- 1 appel
- 1 sinaasappel
- 1/2 bosje radijsjes
- verse bieslook
- 75 gr. feta
- 1/2 eetlepel honing
- 1/2 eetlepel mosterd

Hoe maak je 'm?

- Radijsjes fijn snijden
- Appel en sinaasappel in kleine stukjes snijden.
- Bieslook fijn knippen.
- Ingrediënten mengen met honing en mosterd.
- feta raspen op een grove rasp en over de salade strooien.

Slanke tips voor de zomerse fruitsalade:

- Gebruik hüttenkäse ipv fetakaas. Dat scheelt ongeveer de helft aan calorieën!
- Gebruik geen honing of mosterd, maar een beetje (balsamico)azijn en wat olie als dressing. Of nóg beter: gebruik helemáál geen dressing: het fruit is al zoet van zichzelf, de radijsjes lekker pittig, al hetgeen wat vers uit de natuur komt is eigenlijk al prima zoals het is en heeft het niet nodig om extra op smaak gebracht te worden.

 

 

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Zomerse Fruitsalade met Radijs; snel en slank recept

Plaats een reactie


*