Page content

Fruitsalade met honingmeloen, mandarijnen en rode bessen

Voor wie trek heeft in een fris, zoet, maar SUIKERVRIJ tussendoortje kan deze fruitsalade van Barbara Geurts-Borbowska proberen. De salade is gemaakt in een handomdraai.

Barbara heeft met deze inzending het 30 dagen After Summer Shape Up programma gewonnen. Gefeliciteerd Barbara, succes!

Fruitsalade voor 2 personen

  •  1 honingmeloen
  • 4 mandarijnen
  • 300 gram rode bessen.
  • Honingmeloen opensnijden en met een lepel pit vrij scheppen
  • In partjes snijden en schil weg schillen, kleine blokjes snijden.
  • Mandarijnen schillen en in partjes delen.
  • Rode bessen wassen en plukken van de stellen.
  • In de kom 15 min in de koelkast laten afkoelen.

Smakelijk?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Fruitsalade met honingmeloen, mandarijnen en rode bessen

Plaats een reactie


*